2010.08.25.@ 15.08

Szerepelj te is Katy Perry új videóklipjében! Jelentkezés augusztus 25-től!

Te is szereted a Grammy-díjas énekesnő zenéjét, és amikor csak meghallod egy számát, legszívesebben rögtön táncra perdülnél? Most itt a lehetőség, hogy szerepelj Katy új videóklipjében!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A T-Home és a T-Mobile augusztus 25-én induló kampányában 29 kiválasztott magyarországi rajongó is részt vehet az egyik legismertebb fiatal amerikai popsztár szeptember végi videoklip-forgatásán. A nemzetközi produkcióban megvalósuló felvételre kétféleképpen lehet jelentkezni. A pályázók elmehetnek a www.katyklipje.hu oldalon meghirdetett nyilvános szereplőválogatásra, ahol videofelvételt készítenek róluk, vagy saját videót tölthetnek fel a www.katyklipje.hu oldalra.

A jelentkezőknek önmagukról, a bennük rejlő tehetségről, leginkább érdekes, értékes képességeikről kell tanúságot tenniük. A szereplőválogatáson készült és a megadott website-ra feltöltött videók alapján neves zsűri – Harsányi Levente, Hámori Barbara, Lakatos Márk és Lilu – választja ki azokat a szerencséseket, akik részt vehetnek Katy Perry videoklipjének forgatásán. Jelentkezni 2010. szeptember 12-ig lehet, a zsűri szeptember 13-ig választja ki a leginspiratívabb szereplőket.

Az újszerű és izgalmas együttműködés Katy Perry-vel a DeutscheTelekom nyolc európai piacát érinti: így a közös kampány keretében a magyar rajongók mellett hét európai ország forgatáshoz kedvet érző játékosai élhetik át a Firework (azaz Tűzijáték) című dal videoklip-forgatásának élményeit.

A készülő klipről Katy Perry előzetesen így nyilatkozott: „Szeretném, ha a Firework videó a lehető legnyitottabb, legközvetlenebb és legőszintébb lenne. A dal számomra nagyon különleges, hiszen meggyőződésem, hogy mindenkiben bujkál egy szikra, és ebből a szikrából keletkezhet tűzijáték is, ha az illető úgy akarja. Nagy izgalommal várom, hogy több országból érkező rajongókkal forgathassam legújabb videoklipemet”.

Bővebb infó: www.katyklipje.hu
 

Címkék: 25-től! augusztus jelentkezés katy perry szerepelj videóklipjében!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend