2010.09.02.@ 15.09

Csajok, mozgásra fel!

Hetvenhárom mozgásformát, rengeteg sportolási lehetőséget és önfeledt aktív kikapcsolódást ígérnek a szervezők a Coca-Cola Testébresztő XII. Női Mozgásfesztiválon, amelyet a budapesti Millenáris parkban rendeznek meg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A szeptember 5-i rendezvény keddi sajtótájékoztatója is sportosra sikeredett, hiszen Monspart Sarolta, a mozgásfesztivál fővédnöke rögtönzött tornaórát tartott az újságíróknak. A fesztiválnak két háziasszonya lesz: Póth Diána műkorcsolyázó és Südi Iringó táncművész.
Idén az egészségmegőrzés mellett a felvilágosítás is középpontba kerül. A Magyar Rákellenes Liga „Szívsz vagy élsz!” programja a dohányzás, s az ebből fakadó tüdőrák kialakulásának veszélyeire igyekszik felhívni a figyelmet, a Fogadóba szervezett kiállítással és ismeretterjesztő előadásokkal. Az eligazodásban Czeizel Endre segít D. Tóth Krisztina műsorvezető segítségével. A nap során a szervezők többször is fergeteges koncertekkel kedveskednek a látogatóknak, amelyeken fellép Szandi, Karda Beáta, míg a záróbulit a Fiesta együttes szolgáltatja.
 
Salga Péter, a Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára elmondta, hogy vasárnap 10 órától délután ötig tart majd a mozgásfesztivál, és gondoltak a legkisebbekre is: a gyerekeket játszóház várja a Millenárison.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend