2010.09.02.@ 14.09

Megjelent Katy Perry új albuma!

A 2008-as többszörös platinalemezes One Of The Boys album után – melyen olyan nemzetközi slágerek voltak, mint a “Hot N Cold”, a “Waking Up In Vegas” és a “I Kissed A Girl” – az idei év egyik legnagyobb izgalommal várt megjelenése a Teenage Dream.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 2 évvel ezelőtti debütáló lemez után Katy Perry-t már senkinek sem kell bemutatni. A slágert slágerre halmozó világsztár második albumát a „California Gurls” című dal harangozta be, amely a nyár legdögösebb felvétele volt. A Snoop Dogg-gal közösen előadott szerzeményt hallgatva megízlelhettük a Teenage Dream stílusát, amely egyszerre lenyűgöző, friss és sikkes, csakúgy, mint maga a kétszeres Grammy-jelölt Katy Perry. A második kislemez az album címadó dala, a „Teenage Dream” lett, egy középtempójú romantikus szerzemény, melynek szövege valószínű Katy szerelméhez szól.
 
A projekt művészi színvonalát bizonyítja az is, hogy a Teenage Dream borítója Will Cotton, a hírneves modern festőművész alkotását dicséri. Katy és Cotton között szoros alkotói kapcsolat alakult ki, hiszen a festőművész vattacukor-felhős, nyalóka-erdős, mézeskalács-házikós képivilága visszaköszönt a California Gurls klipjében is.

A Teenage Dream limitált kiadású, digipackos változata egy-egy izgalmas közös dalt tartalmaz Timbalanddal és a 30h!3 zenekarral, valamint a szupersláger, a California Gurls 3 kiváló remixét. Sziporkázó, színes, vattacukor illatú! A szó legszorosabb értelmében!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend