2010.09.06.@ 15.09

Látogass el az első Budapest Blues Legends Fesztiválra!

Blues Legenda a láthatáron! Alvin Lee a Ten Years After egykori szólógitárosa és alapítója 2010 szeptember 25-én Budapesten koncertezik az idén először megrendezésre kerülő Budapest Blues Legends Fesztiválon. A rock-blues gitározás ikonikus alakja utoljára 5 évvel ezelőtt járt hazánkban, idén a Petőfi Csarnokban égeti ki a színpadot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A hatvanas-hetvenes évek egyik legizgalmasabb gitáros egyénisége Alvin Lee, a legendás Ten Years After együttes szólógitárosa. A Jimi Hendrix, Eric Clapton, Peter Green, Rory Gallagher és mások által fémjelzett nagy gitáros-nemzedékének eredeti és kitűnő képviselője utoljára 2005-ben járt hazánkban.
 
 Az I. Budapest Blues Legends Fesztivál célja olyan világsztárok bemutatása, akik a zene univerzumának legjobbjaiként évtizedek óta minőséggel közvetítik a muzsikát! 2010-ben a lánglelkű gitár virtuóz Alvin Lee a legjobbakra jellemző tulajdonságokkal felvértezve nyitja meg a hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerülő eseményt.
 
Az est folyamán két magyar zenekar kapja meg a lehetőséget, hogy a világsztárral lépjen színpadra.
 
Egy feltörekvő, a progresszív rock-blues rajongói körében már jól ismert első lemezes zenekar, a Bőrgyári Capriccio vezeti fel a rendezvényt. A hazai és európai fesztiválok sztárzenekara Karen Carroll with The Mississippi Grave Diggers pedig a rá jellemző örömzenével pörgeti fel a hangulatot Alvin Lee előtt.
 
Jegyek kaphatók a Broadway Jegyirodákban és az Interticket hálózatában.
Tel: 06-1-340-40-40, www.jegyplaza.hu
 
Bővebb információ: www.alvinlee.com, www.bcapriccio.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend