2010.09.07.@ 15.09

Bulizz a Kiscsillaggal!

Lovasi András szerencsére nem tűnt el végleg a Kispál és a Borz zenekar feloszlásával, ugyanis a Kiscsillag zenekarban tovább tevékenykedik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Kiscsillag együttes 2005 tavaszán alakult szabadidő zenekarként a volt Kispál és a Borz-tagokból: Leskovics Gábor, Lovasi András, Bräutigam Gábor, Ózdi Rezső. 12 számos demo anyagukat az internetről lehetett ingyenesen letölteni, első nagylemezük anyaga nagyrészt erről a demóról lett újra rögzítve, azonban egy pár számot mégsem jelentettek meg róla, köztük a "Hálózatvizsgáló", "Holding" és az "Igazad van" címűeket. 2006. októberében első nagylemezük, Greatest Hits Vol. 01. címmel jelent meg melyről két dalhoz készült videoklip, a "Ha én lennék"-hez és a "Kockacukor"-hoz. 2008 márciusában a második lemez beharangozásaként rögzített kétszámos kislemez címadó dalából, a "Fishing On Orfű"-ből készítettek klipet. 2008 tavaszán, Bräutigam Gábor elhagyta a zenekart, és helyébe a Kispál és a Borz dobosa, Mihalik Ábel lépett. A pécsi együttes második lemeze 2009 februárjában jelent meg.

Ha szeretnéd meghallgatni élőben is a Kiscsillag régi és új szerzeményeit, akkor ott a helyed következő koncertjükön a Zöld Pardonban!

Időpont: 2010. szeptember 11., 20.00

Helyszín: Zöld Pardon (1117 Goldmann György tér, Déli oldal)

Belépő: 400 Ft, melyért ajándék kupon jár!

Bővebb infó: www.zp.hu
 

Címkék: bulizz kiscsillaggal!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend