2010.09.14.@ 11.09

Bújjatok a paplan alá, és élvezzétek a legmodernebb technikát!

Eljött az ősz, hidegebbek a nappalok, hosszabbak az éjszakák és rossz időben nincs annyira kedved kimozdulni a lakásból sem. Hogy párodat elbűvöld, légy képben a legújabb szórakozási eszközökkel, élvezzétek a minőséget és a technika nyújtotta csodás lehetőségeket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tévézzetek 3D-ben!

Ugye, milyen nagyszerű időtöltés hétvégén filmeket nézni, finomságokat eszegetni és összesimulva kipihenni a hét fáradalmait? A gyártók hónapról-hónapra meglepik a fogyasztókat innovatív termékekkel, és ha épp azon gondolkodsz, ideje megunt tévédet, egy-két ötlet most segítségedre lehet!
 
A Samsung új LED háttér-világítású LCD tévéi között ott vannak a 3D-s készülékek, melyek hálózati tartalom- és szolgáltatás hozzáférés kapcsolódik, kiváló képminőséggel. A Samsung tévéihez színes érintőképernyős távirányítót vásárolhatsz, csak vigyázz, párod ne kerüljön tőle nyomogatás függésbe! Az LCD TV vékony, trendi formatervezésű, és nem utolsósorban energiát is spórolhatsz vele.
 
Legyen szó filmről, meccsről, vagy játékról – fedezzétek fel a csodálatos LED-es képeket a Philips 26PFL 3405H HD Ready TV-vel. A minőség illetve a kifinomult kialakítás lehetővé teszi, hogy a tévét bármely helyiségbe elhelyezzétek, garantált, hogy pasid a kapott élménynek köszönhetően buliba sem megy!
 
Mozizzatok élményben!
 
A Panasonic DMP-BDT350 Blu-ray 3D lejátszója BD Live és VIERA CAST internet kapcsolatra képes, tud SD memóriakártyáról képeket és AVCHD formátumú videókat lejátszani, továbbá van olyan USB csatlakozója, amibe vezeték-nélküli LAN adapter dugható, illetve ezen át memóriából JPEG/MP3 és DivX médiafájlokat is kezel.  
 
A Toshiba BDX3000 Blu-ray 3D lejátszó mindent tud, amit egy BD-Live funkcionalitású, online tartalmakat elérő, MP3, HD-JPEG, WMA és AVCHD médiafájlokat lejátszó, Dolby True HD és DTS HD Master Audio (Essential) dekódolásra vagy továbbítani képes készülék.
 
Fotózzatok élőben!
 
A Sony HDR-CX305 memóriakártyás HD-kamerája flash memóriával rendelkező videokamera, teljes HD képalkotásra képes fejlett technológiával és intelligens funkciókkal.
 
Akár 6,5 óra Full HD felvételére alkalmas, és egy szombati kirándulást teljes egészében megörökíthettek. A belső memória 16 GB, továbbá kiemelkedő minőségű felvételt készíthettek akár gyenge fényviszonyok mellett az Exmor R™ érzékelőnek köszönhetően. A nagy látószögű objektívvel szélesebb tartományt foghattok be, és kevesebb a bemozdulás séta közben.
 
A Canon Legria HF M306 különleges HD technológiával ellátott, kompakt, elegáns készüléke. A lenyűgöző képminőségű kamera olyan kicsi, hogy bárhova magatokkal vihetitek, a memóriakártya kivehető, a rögzítési idő változik a kártya méretétől függően.
 
Vetítsétek falra a világot!
 
Ha rendelkeztek a lakásban nagyobb, szabad falfelülettel, érdemes áldozni jó minőségű projektorra, így áthívhatjátok a barátokat, főzhettek-süthettek és közösen élvezhetik a szélesvásznú mozi élményt legújabb filmekkel!
 
Az LG projektorai kimagasló színvonalat képviselnek, szem előtt tartva a felhasználók igényeit. A CF3D olyan technológiai újítás, ahol a projektor 2 vetítőt és 2 lencsét (Full-HD3D és Full-HD2D) képes használni és kiváló képminőségre számíthattok. Az LCoS panellel ellátott készülék DLP technológiájának köszönhetően magas kontrasztot, élénk, egyenletes képeket és természetes színeket nyújt, az automatikus fényerőállítás pedig segít, hogy a lámpa mindig a környezetnek megfelelő fényerőt adja le.
 
Valódi 16:9 panel, a rá jellemző felbontás, speciális video-jel feldolgozó rendszerek, magas kontrasztarány, kis-közepes fényerő, és nagyon csendes üzemmód tesz egy vetítőt valódi házimozi projektorrá. Az Acer X1230PK 3D projektorával vetített filmeket három dimenzióban nézhetitek és meglátjátok, olyan érzés lesz, mintha megnyílna előttetek a természet!
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend