2010.09.16.@ 15.09

Fesztiválérzés a Gödörben!

Bár a fesztiváloknak vége, a Gödörben egy estére visszatérhet az érzés. Turbo, The Kolin, egy nagyszerű horvát banda és egy divatbemutató, csak hogy teljes legyen a kavalkád, koncerteket követően pedig Tesco Disco.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Turbo miután végigszántotta a nyári fesztiválokat, és eközben írt sok-sok új dalt, várhatóan már a debütemez jól ismert dalai mellett a második album anyagát helyezi előtérbe a koncerten. A megjelenés a régi és az új fanoknak is ajánlott, pláne, hogy a grúpról mára már köztudott, hogy egy pillanatig sem tartalékolja energiáit, a koncert első percétől az utolsóig minden hang rászolgál arra, hogy valóban ők legyenek hazánkban a tökös rock’n’roll és a pszichedélia kiskirályai egyszerre.
 
A Turbot követő The Kolin pedig már el is készült új albumának anyagával, melynek dalait folyamatosan mutatja be közönségének. A Mary Poppins sikere után, jön a következő dal, Pinokkio címmel. Természetesen kitűző is jár hozzá annak, aki eljön és ügyesen szerez egyet a zenekar Gay Account Executive Managerétől. Sok izgalmat és meglepetést tartogat még a csapat az év hátralévő részére, ez az este az első a sorban.
 
Budapest fenegyerekei előtt azonban a horvát The Orange Strips melegíti be a közönséget, akik amellett hogy a körbeturnézták már egész Európát, olyan nevekkel is álltak egy színpadon, mint Kosheen, Skunk Anansie vagy a Maximo Park. Első nagylemezünk ‘Song Without A Hero’ dalához pedig az a Tobias Stretch készítette klipet, aki a Radiohead-del is dolgozott már. Biztatóan hangzik.
 
Gödör Klub / 2010. szeptember 23.
 
Poster Urban Outfit present: Cheap Monday Fashion Show (divatbemutató)
The Orange Strips (CR)
Turbo
The Kolin
Tesco Disco  
 
Start 20:00
Belépő: 1000 Ft
 
További információ:  www.godorklub.hu
Címkék: fesztiválérzés gödörben!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend