2010.09.16.@ 16.09

Ozzy Osbourne legújabb sikolya

Ozzy Osbourne három év szünet után jelentkezett új lemezzel, mely a „Scream” címet viseli.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ozzy Osbourne tizedik stúdióalbuma, a "Scream" nyáron jelent meg Magyarországon. Ozzy előző korongja, a "Black Rain" több millió példányszámban kelt el világszerte. Az új albumon ismét Ozzy és Kevin Churko látta el a produceri feladatokat. A lemezről megjelent első kislemez a "Let Me Hear Your Scream" címet viseli.

A többszörös platinalemezes, Grammy-díj nyertes és a "Rock and Roll Hall of Fame"-be is beválasztott Ozzy Los Angeles-i otthonában rögzítette az új albumot, és minden dalban társszerzőként is részt vett Churkoval. A korongon bemutatkozik Ozzy új gitárosa, Gus G. is. Osbourne bandájának további tagjai a basszusgitáros Blasko, a dobos Tommy Clufetos és a billentyűs Adam Wakeman. A lemezen a "Let Me Hear You Scream" mellett már biztos, hogy olyan számok is helyet kapnak majd, mint a "Diggin Me Down", a "Let It Die", a "Soul Sucker", a "Fearless", az "I Want It All", a "Time", a "Crucify" és az "I Love You All".

A "Scream" megjelenését követően Ozzy 18 hónapos világkörüli turnéra indul (melynek keretében hazánkba is ellátogat október 4-én).

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend