2010.09.20.@ 11.09

Dizájnos csúcstechnológia a ház körül

Szereted, ha csillog-villog otthonod, bírod a dizájnos termékeket, ám arra is figyelsz, hogy ezeket energiatakarékos, környezetbarát háztartási gépekkel oldjad meg? Barátkozz a legújabb, dizájnos csúcstechnológiákkal, hogy mindennapi életed egyszerűbb és kényelmesebb legyen!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csak egy gombnyomás!

Rendszeres takarítással mérsékelheted a por, az allergének és más szennyeződések lerakódását. Az Electrolux ágyak alá beférő keskeny robotja időt és energiát spórol neked! A Trilobite takarítókép ártalmatlan ultrahang jeleket sugároz ki, hogy felmérje a szoba méretét, majd automatikusan igazodik el benne. Vicces látvány, ahogyan a gép előre-hátra szalad és kiszámítja, mit kell feltakarítania. Az erős keféknek köszönhetően nem csak a porcicákat, morzsákat, hanem a finomabb porszemcséket is képes felszedni mindenféle felületről, ugyanakkor elég érzékeny ahhoz, hogy néhány milliméterrel elkerülje a hálózati vezetéket vagy más sérülékeny tárgyakat. Állítsd be időkapcsolóján a takarítás napját és időpontját, és hagyd, hogy a robot végezze helyetted a piszkos munkát! Ára: 288.900.-Ft-tól.
Bővebb infó: www.argep.hu

Cosmo-tipp: LG Kompresszor Plus porszívó (46.500 Ft), Samsung SC-91EO porszívó (42.000 Ft – www.muszakishop.hu)

Kávézz kötöttségek nélkül!

Portugáliában a Qosmo kávéfőzőt egy reklámban motorbicikli csomagtartójára erősítve mutatták be. Az ultrakönnyű kávéfőzőnek köszönhetően a kávét ott készítheted el, ahol épp kedved szottyan a felüdülésre. A dizájnos kávégép kézipoggyászra hasonlít, amit kis fogantyú segítségével bárhová magaddal cipelhetsz. A kávéfőző kapszulás, 3,5 kilót nyom, 1,2 literes víztartály tartozik hozzá, 19 bar nyomáson működik. Ára kb.45.000 Ft.
Bővebb infó: www.divergedesign.com

Cosmo-tipp: Illy IperEspresso kávéfőzőgép (48.750 Ft), FrancisFrancis! X1 darált típusú kávéfőzőgép (165.000 Ft – www.espressoshop.hu)

Élvezd a saját minibárt!

A Samsung RSA1DTVG1 hűtőszekrényével elegendő helyen, megfelelő körülmények között tárolhatod az ételeket, a vízszűrő jóvoltából pedig bármikor frissen ihatod a vizet. Formatervezése kifinomult, elegáns és felhasználóbarát, a felszínbe rejtett szerkezeti elemek tiszta, hűvös vonalai kiemelik a részletek szépségét. Az ajtózsebekbe elhelyezett italokhoz, ételekhez a beépített minibár kihúzásával könnyedén, ajtónyitogatás nélkül hozzáférhetsz, így nem pazarolsz felesleges energiát.

Cosmo-tipp: Daewoo FR-063 átfordítható ajtajú hűtőszekrény (29.800 Ft – www.olcsobbat.hu), Teka Tki 145D pult alá építhető hűtő (86.300 Ft – www.tekamarkabolt.hu)

Készülj fel a hidegre!

Egy fázós nap után kellemes élmény meleg párnán álmomra hajtani fejed! A SOLAC CT 8645 elektromos ágymelegítője ideális megoldás a hideg ellen és akkor is hasznos, ha ízületi gyulladásban szenvedsz. A digitális kijelzővel 4 különböző hőmérséklet beállítására van lehetőséged, a meleg párna enyhíti a menstruációs panaszokat, gyorsan felmelegszik, könnyű tárolni és kevés áramot vesz fel. Ára: 8.500 Ft
Bővebb infó: www.ababa.hu

Cosmo-tipp: Beurer FWM40 masszírozós lábmelegítő (9.990 Ft), Vivamax GYVAS-03 tiszta gyapjú elektromos ágymelegítő (13.990 Ft – www.olcso.hu)

Bugyogj otthon!

A drága és fárasztó palack cipekedése helyett válaszd az egészségesebb és olcsóbb hálózati vízről üzemeltetett szódagépet, mellyel bármikor élvezheted a hideg szódavizet! Édesen vagy savanyúan, bubisan vagy alig buborékosan szereted? A Sodastream Genesis Chilly/Red gépével házilag gyárthatod a finom üdítőket! A szódagép tetején lévő gomb segítségével egyszerűen szabályozhatod a szóda savasságát, és elegáns, praktikus kiegészítővel dobhatod fel a konyhai összképet! Ára: 22.190.-Ft.
Bővebb infó: www.mall.hu

Cosmo-tipp:
Montom PU6001B szódagép (31.190 Ft), Penguin szódagép (42.200 Ft – www.argep.hu)

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Veszélyes tinik a volán mögött

Bújjatok a paplan alá, és élvezzétek a legmodernebb technikát!

 

Címkék: csúcstechnológia dizájnos körül

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend