2010.09.28.@ 15.09

Az Erik Sumo Band születésnapi koncertje a Gödörben!

2010. október 8-án, 21 órától lép fel az Erik Sumo Band Kiss Erzsivel kiegészülve a Gödörben! Az alkalom pedig az együttes ötödik születésnapja.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az angol- és halandzsanyelvű számokat előadó, Erik Sumo Band frontvonalában a hazai zenei élet más-más területein munkálkodó zenészei gyűltek össze közös zenélésre. Stílusok közötti, behatárolhatatlan, mégis erős világú popzenéjük a 70-es évek pszichedelikus rockzenéjével, világzenével, jazzel és zsigeri tánczenével keveredik. A My Rocky Mountain című első Erik Sumo-lemez a korábban az Amorf Ördögök zenekarban dolgozó Tövisházi Ambrus produceri-zeneszerzői albumaként jelent meg, de a lemez anyagát élőben kezdetektől fogva a hét tagú Band adja elő. A zenekar két női frontembere, az állandó vendég Kiss Erzsi és az állandó énekesnő, Harcsa Veronika mögött és mellett Mészáros Ádám, Drapos Gergely, Farkas Zoltán, Pápai István és Tövisházi Ambrus játszanak.
 
A főként belassult, hallgatós első album és a második lemez, a már Band-ként készült The Trouble Soup dalai áthangszerelve szólalnak majd meg élőben, a Gödör klubban tartott ötödik születésnapi koncerten. Az est különlegessége, hogy a koncert plakátján látható, gyertyákkal felszerelt szamárról szóló új dalt élőben először itt láthatja és hallhatja majd a közönség. A pszichedelikus rocktól inkább a kísérleti tánczene felé közeledő zenekar a készülő harmadik album számaiból is sok mindent megmutat majd a rajongóknak, és a koncertre belépőt vásárlók meglepetés-ajándékokat is kaphatnak, ha ügyesek lesznek.
 
FELLÉPŐK:
Pipedome
Volkova Sisters
Erik Sumo Band feat. Kiss Erzsi
Fine Cut Bodies
Belépő 1800/2300 HUF
További infók és jegyrendelés a www.vilagveleje.hu oldalról.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend