2010.09.30.@ 15.09

Folytatódik a Vígegyetem!

Szeptember 25-én megtartották a Vígegyetem első óráját, melyre a kisiskolásoktól a nagymamákig rengetegen voltak kíváncsiak. A nézőtéren közel háromszázan gyűltek össze, hogy minél többet megtudjanak Csehov Ványa bácsijáról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az érdeklődők a darab harmadik felvonását láthatták, majd Marton László rendezőt és a színészeket faggathatták a próbafolyamat kalandjairól és kihívásairól. Öröm Könnyed, fesztelen és jó hangulatú beszélgetés alakult ki a közönség és az alkotók között, melyből még azt is megtudtuk, kinek milyen babonája van a bemutató napján.
 
Jó hír a tanulni vágyóknak, hogy Vígegyetem folytatódik! Október 3-án, vasárnap 18 órától ismét sok szeretettel várnak mindenkit a Pesti Színházba, a Vígegyetem következő „előadására”, ahol a Mikve című új bemutatóból láthattok részleteket, és az alkotókkal is beszélgethettek. A próbafolyamat élményeiről és a sok humorral fűszerezett, megrendítően szép történet érzelmi gazdagságáról Michal Docekal rendező és a szereplők: Pap Vera, Eszenyi Enikő, Hegyi Barbara, Börcsök Enikő, Igó Éva, Kovács Patrícia, Tornyi Ildikó és Tóth Orsolya mesélnek majd.
 
Ha szeretnétek bepillantást nyerni egy darab életének alakulásába az olvasópróbától a premier napjáig, többet megtudni a Mikve rejtelmes, titkokkal teli világáról, ha kíváncsiak vagytok, hogyan küzd nyolc nő a szabadságért és elfogadásért egy férfiuralta világban, vagy egyszerűen csak szívesen találkoznátok a darabban játszó fantasztikus színésznőkkel, akkor ne maradjatok le a Vígegyetemről, találkozzunk október 3-án a Pesti Színházban!
 
A jelképes belépődíj: 250 Ft

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend