2010.10.12.@ 15.10

Nemjuci és Grand Mexican Warlock az A38-on!

Ha egy hatalmas bulira vágysz, akkor október 14-én az A38 Hajón a helyed,, ahol 20.30-tól lép fel a Nemjuci zenekar!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az idei MTV EMA regionális díj jelöltjei közé a szakmai zsűri által beválasztott Nemjuci zenekar nem vesz részt a jövő héten megrendezett budapesti díjátadón, mivel a Turbo zenekarral közösen Csehországba utazik, hogy ott Prágában és Karlovy Varyban több koncertet is adjon.
 
Így aki szeretné a rock királynőjét és csibész csapatát színpadon látni, az menjen október 14-én az A38-ra! A Hajó közönsége egy fesztiválokkal és koncertekkel zsúfolt nyár utáni, iszonyatosan erős és öntudatos, emellett nagyon szórakoztató Nemjucit kaphat ez alkalommal.
 
Németh Juciék előtt Belgium egyik legnépszerűbb bandája, a Triggerfinger lép színpadra. A kritikusok a régi vágású rock igazi mai képviselőjeként, a stílus ráncfelvarrójaként tartja őket számon. A Rolling Stones, Led Zeppelin, AC/DC, Motörhead vagy a fiatalabbak közül a Queens of the Stone Age vonalat kedvelők előnyben!
 
Az estét az alig egy éve debütált sátánfajzat brigád, a Grand Mexican Warlock nyitja. A srácok a koncertezés és a napokban bemutatásra kerülő videóklip okozta izgalmak mellett lázasan dolgoznak első nagylemezükön, mely ez év végére várható.

További információ: www.a38.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend