2010.10.14.@ 15.10

Őrült edzések éjszakája

2010. október 16-án, szombaton a Lite Wellness Club – Hegyvidék ismét szélesre tárja kapuit és egész éjszakán át mozgásban tartja a szépülni és sportolni vágyó vendégeket. A Fitness Night nagyszerű alkalom arra, hogy megismerjük a klub fantasztikus hangulatát és átgondoljuk, hogy a hideg idő beköszöntével hogyan tarthatjuk karban testünket és lelkünket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A programok igen sokrétűek, mindenki találhat számára megfelelőt, legyen szó sportemberekről, kihívást kereső versenyőrültekről vagy éppen relaxálni vágyó vendégekről. A klub nagyszerűsége abban rejlik, hogy igazán rendhagyó módon próbálja megszerettetni és megtartatni a mozgás örömét, és hozzájárulni egy egészségesebb élet kialakításához. Az egészséges életmód iránt elkötelezett szervezők hosszú távú célja, hogy olyan rendezvény jöjjön létre, amely összekapcsolja a mozgást a szórakozással, és amely új trendet teremt a budapesti fiatalok körében.
 
Október 16-án éjszaka egészen különös módon adózhatunk egészségünknek. Ebben a rendhagyó napszakban is használhatjuk természetesen a klub valamennyi szolgáltatását, és esti hangulatban vehetünk részt olyan csoportos órákon, mint a bodyART, Pilates, NIA, és bemutatkozik a fergeteges, latin gyökerekkel rendelkező Zumba. A mozogni kevésbé vágyókra is gondoltak, a masszázsokat ezen a napon 30 % kedvezménnyel lehet igénybe venni. Az amatőr squash játékosokat éjszakai squash kupával várják a rendezők. Az új trendeket követőket lézerfényes Spinning és szabadtéri Boot Camp, TRX órák várják. Az értékes nyereményeket felsorakoztató tombolasorsolás mellett részt vehetünk különböző egészségügyi szűréseken is, melyek rendkívül fontosak ahhoz, hogy képet kapjunk egészségügyi állapotunkról és ennek megfelelően tudjuk edzésprogramunkat összeállítani.
 
A Lite Wellness Clubok professzionális lehetőséget kínálnak a testedzésre, mozgásra és kikapcsolódásra. Hazánkban még meglehetősen ritkának számít, hogy szakmai csapatukat diplomás dietetikusok, gyógytornászok, testnevelők és a legmagasabban képzett professzionális személyi edzők alkotják. A klub személyi edzői hazánkban elsőként csatlakoztak az Európai Hivatásos Edzők Regiszterébe. A klubok teljes körű szolgáltatást biztosítanak a sportolni vágyóknak, egészségük megőrzéséhez. Fizikailag aktív életmóddal sok betegség megelőzhető, gyógyítható. Az edzők segítenek az egyedi edzés programokkialakításában, szükség esetén orvosi kontroll mellett. A wellness részlegben lehetőség nyílik pihenésre, feltöltődésre.
 
Kezdjük el az őszi-téli karbantartást ezen az októberi szombat estén! Látogass el az őrült edzések éjszakájára!
 
További információ: www.litewellness.hu

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend