2010.10.15.@ 14.10

Ízek, imák, szerelmek a mozikban!

Már vágytál egy igazán jó romantikus filmre? Az Ízek, imák, szerelmes Julia Roberts főszereplésével biztos nem fog csalódást okozni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mindene megvolt, amire a modern nőnek szüksége lehet: férj, ház, karrier, belátható távlatok – ám Liz Gilbert (Julia Roberts) rájön, hogy egyikre sem vágyik. Arról viszont fogalma sincs, hogy mire van szüksége igazán. Egy csúnya válás után egy váratlan döntéssel elhagyja addigi élete biztonságos kereteit, és hosszú útra indul, hogy teste és lelke is megkapja, amire igazán vágyik.

Utazásai során Olaszországban felfedezi az evés őszinte örömét, Indiában megismeri az ima erejét és végül Balin váratlanul átélheti a belső békét és az igaz szerelemmel járó kiegyensúlyozottságot.
 
A forgatókönyv Elizabeth Gilbert nagysikerű, saját életén alapuló könyvéből készült, mely gyorsan bestsellerré vált. Ebben az önéletrajzi ihletésű filmváltozatában Julia Roberts játssza el a mindent elveszítő, majd csodás tájakon, csodás kalandok útján önmagára találó nő történetét, melyben partnerei között van a sármos Javier Bardem is!
 
Mozibemutató: 2010. október 14.
 
Fotó, hivatalos honlap: www.eatpraylove-movie.net
Címkék: imák ízek mozikban! szerelmek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend