2010.10.27.@ 15.10

Busa Pista bemutatja: Gyémántfater a Dürerben

Busa Pista és baráti köre október 30-án, szombaton veszik birtokba a Dürer Kert nagytermét, hogy megmutassák, hogyan szól élőben a Gyémántfater.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A családi okokból szünetelő Irie Maffia szájalójának szólóprojektje olyan arcokat fog össze egy lemezre, mint a beatekért felelős Faktor, Ozon, Dermot, Jumo, Daddy, Future, Ernő Minimál és Szeki; illetve az 27 számban itt-ott megvillanó Sena, Ponza, Azúr, Kemon, Bobakrome, JZA, valamint Zomblaze.
 
A október végi bulin többségük ott lesz a Dürerben: a bemelegítésért Faktorlabor felel majd, a maratoni mikrofonpasszolgatást követően pedig az Irie Maffia Soundsystem sűríti a füstöt.
 
Busa a kosárpályától kezdve a Kultin át a színházig megállta és megállja a helyét, a freestyle és a beatbox terén nyújtott teljesítménye az underground fészkektől az országos rádiókig helyet követelt magának, amit meg is kapott. Most meg a közönség kapja meg a Gyémántfateren mindazt, amit tizenhét évnyi verbálkodás után Pista felhalmozott a torkában.

Az album ingyenesen letölthető, de forint is adható érte: 500 példányban, limitált szériában cd-n is kapható, amit a Deepben, a Hanyag Eleganciában de legfőképpen személyesen Busától meg is tudtok vásárolni. Rendelni pedig a Deep oldalán tudtok.

Busa Pista Gyémántfater-lemezbemutató feat Ozon, Future, Zomblaze, Ponza, Azure, Bobakrome, Bobafett Saiid, Irie Maffia Soundsystem, Faktor Labor
Október 30., Dürer Kert nagyterme
 
A belépő elővételben 1000 Ft, a buli napján 1400 Ft
 
További információ: durerkert.com

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend