2010.10.28.@ 14.10

Megjelent az új, spanyol nyelvű Shakira album

Ugyan a nyarat már magunk mögött hagytuk, végigizgultuk a foci VB-t és táncoltunk a Waka Waka-ra, de nem kell, hogy a rossz idő és az ősz végleg elvegye a jó kedvünket! Shakira most meghosszabbítja a nyarat vadiúj bombaslágerével, a “Loca”-val (“Őrült”), mely az október 18-án megjelent új spanyol nyelvű, Sale El Sol / The Sun Comes Out címre keresztelt albumának első kislemezdala.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az új dalban és az albumon is ismét az igazi latinos, pörgős, érzelmes Shakirát hallhatjuk, ahogy mindig is szerettük. Nem kétséges, hogy a Waka Waka fenomenális sikere után egy újabb vérpezsdítő slágerrel lettünk gazdagabbak! A Locat két nyelven is rögzítették, így mindenki választhat tetszése (és nyelvtudása) szerint a verziók közül. Az angol nyelvű változatban Dizzee Rascal működik közre featuring művészként, míg a spanyol nyelvű változatban El Catat hallhatjuk. A dalhoz Shakira már le is forgatta Barcelonában a videoklipet, melyben a pokol angyalaként ismét megcsodálhatjuk védjegyének számító legendás csípőmozgását is. Készen állsz az újabb őrületre? Loca Loca Loca!

Az új albumon a nyári sláger, a Waka Waka (This Time For Africa) is helyet kapott, melyet a világ legnagyobb nézőközönsége előtt, 215 ország 700 millió nézőjének adott elő Shakira. A dal sikere több egy szimpla slágernél, hiszen igazi kulturális jelenség lett, miután a rajongók flash-mobok keretében az utcákra vitték a mára már híressé vált "Waka Waka" koreográfiát. A tánc szenzációt több mint 85 országban adták elő, többek közt Haitin, Chilében, Taiwanon, Svédországban, Olaszországban, Mexikóban, Spanyolországban, Venezuelában, Kolumbiában és Magyarországon is, mely így több ezer rajongói eseményt eredményezett. Több mint 1400 videó került fel a YouTube-ra, melyen az emberek Waka Waka-t táncolnak, ezeket pedig összesen több mint 400 milliószor nézték meg világszerte.

A dalból származó összes bevétel a FIFA "20 Centers for 2010" nevű kezdeményezését fogja támogatni, amelynek célja a pozitív társadalmi változások elérése a labdarúgáson keresztül húsz "Football for Hope" ("Labdarúgás a reményért") központ létrehozásával.

Címkék: album megjelent nyelvű Shakira spanyol

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend