2010.11.03.@ 15.11

Fekete komédia felnőtteknek

Az elmúlt évek egyik legnagyobb amerikai Broadway sikere volt Tracy Letts 2007-ben bemutatott, többszörös Tony- és Pulitzer díjas vígjátéka, az Augusztus Oklahomában. A fanyar humorú, sziporkázó párbeszédekkel teletűzdelt színművet a kontinensen először Magyarországon, a Vígszínházban láthatja a közönség, Eszenyi Enikő rendezésében.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az Augusztus Oklahomában izgalmas krimi, frenetikus vígjáték, megrendítő családi dráma és igazi amerikai mese egy árva indiánról, egy alkoholista apáról és egy gyógyszerfüggő anyáról, akik megpróbálnak rendet tenni maguk körül. De egy olyan családban, melyben csupa léhűtő férfi, boldogtalan asszony, hűtlen férj és lázadó nő él – ez csaknem lehetetlen vállalkozás. Nem is beszélve arról, hogy a legjobb háznál is lehetnek olyan sérelmek, elfojtott vágyak és veszélyes titkok, amelyek egy alapos nagytakarítás során egyszer csak előkerülnek a régi kacatok közül, az üres gyógyszeres dobozokkal és sörösüvegekkel együtt.

Az előadás a Vígszínház társulatának színészeit kiváló szerepekkel, nagy alakítások lehetőségével ajándékozza meg. Pap Vera virtuóz játéka, Vallai Péter dekadens költője, Igó Éva és Reviczky Gábor zsörtölődő házaspárja, Börcsök Enikő és Gyabronka József boldogságot kergető párosa, Hegyi Barbara és Hegedűs D. Géza élethazugságokba menekülő szerelmespárja, valamint Láng Annamária és Fesztbaum Béla tétova kettőse, a Vígszínház társulatának nagyszerű összjátéka fergeteges estét ígér.

Bővebb információért kattints ide!

Címkék: fekete felnőtteknek komédia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend