2010.11.04.@ 14.11

Csajos könyvek az őszi napokra

Megjelent Lőrincz Tímea Ágyak és vágyak című könyvének folytatása, a Tiszta őrület. A fordulatos, hol romantikus, hol erotikus, hol izgalmas történetek annyira magával ragadják az olvasót, hogy képtelenek leszünk letenni a könyvet, míg a végére nem érünk.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lőrincz Tímea: Ágyak és vágyak
 
A szerző a reklámszakmában dolgozott éveken keresztül, miközben egyedülálló nőként élte a szinglik nem mindig felhőtlen életét. Miután úgy érezte, betelt a pohár, az írás felé fordult. Elérkezettnek látta az időt, hogy megírja tapasztalatait, így Novoszky Nikoletta vicces, fordulatos történetén keresztül mutatja be, milyen buktatókkal kell szembenéznie egy fiatal nőnek, aki csupán egy társra vágyik, de közben szembesül azzal, milyen az igaznak hitt, de közben hamis barátnő, milyenek a nős férfiak, akik folyamatosan az önálló csajokra vadásznak, és mennyire rögös egy független, húszas évei végét taposó fiatal lány élete. Novoszky Nikoletta karakterében bárki magára ismerhet.
 
Lőrincz Tímea: Tiszta őrület
 
Mihez kezd egy négygyermekes anyuka, amikor 33 évesen, egy fillér nélkül, hirtelen újra szinglivé válik? Novoszky Nikoletta visszatér az életbe, a maga bohókás, irónikus, azonban végtelenül optimista stílusával. Újra Nikivel utazhatunk azon a hihetetlen hullámvasúton, ami hol mélypontra, hol pedig a csillagokig repíti. Pasik bukkannak fel a múltjából, és újra átélheti azt a vadító szenvedélyt, amiről már régen lemondott.A humor garantált, mert az élet zord valósága sosem állhat Niki útjába.
 
Az Ágyak és vágyak című könyv folytatása hasonlóan magával ragadó történet, és csak úgy, mint az első regényben, ebben a könyvben is biztosan mindenki önmagára ismer majd.
 
Lőrincz Tímea hivatalos oldala: www.lorincztimea.hu
 
Csatlakozhatsz a "Lőrincz Tímea rajongói oldalhoz" a facebook-on:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend