2010.11.09.@ 15.11

Belga koncert a Corvintetőn

November 11-én a Corvintetőn lép fel a Belga, hogy egy hatalmas partival bulizhasd át magad a péntek reggelbe.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Belga zenekar mindig arra törekszik, hogy lehetőleg az újabb lemezeken ne ismételje önmagát. A fiúk mindig igyekeznek más témák, feelingek után kutatni zenében, szövegben és szövegmondásban is.

Az új lemezen a feeling a kulcsszó. Előtérbe kerültek a „gépkocsi” által fémjelzett dalok, amikben nincs káromkodás (volt az már az előzőeken bőven és nem is kicsit:), amikben nem annyira nevet az ember konkrét poénokon, hanem a feelinget kapja el – vagy nem. Az új Belga lemez legalább ennyiben bizonyosan eltér az előzőektől. Ilyen nóta például az – értelemszerű, hogy miről szóló – Boros, a vágy-teli Hello BAZ megye (Belga blues), vagy a derűlátó De szar itt élni. Persze azért a Belga, mint pattanás a társadalom arcán, ezen a lemezen is kifakad, mivel a fiúk az előző lemez óta sok tapasztalatot gyűjtöttek az építőiparban, magyar vidékeken, vagy a tanninok terén.
 
Az új Belga lemezen jócskán lesz partynóta, igazi koncertszám. A zenei alapokat természetesen Dj Titusz készítette most is, sőt a Kovboj című dal első strófáját, refrénjét is ő írta és a Jenő című szerzemény szövegét is ő firkantotta papírra. A lemez megjelenését December 1-én a fiúk a Petőfi Csarnokban ünneplik egy nagyszabású koncerttel, ahol meglepetés megadíszlettel és őszinte táncokkal igyekeznek elkápráztatni a nagyérdeműt. A koncerten érdemes csinosnak lenni, mert TV felvétel is készül, ami remélhetőleg jövőre kerül a boltok polcaira a tervezett Belga DVD-n. Az új lemeznek még nincs végleges címe, egyelőre csak az ötödikként ismeretes.
 
Jegyár: 900,- Ft, majd a koncert utáni TOP CREWS ingyenes!
 
Az együttes honlapja: www.belga.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend