2010.11.10.@ 15.11

Újra Stylewalker Night november 19-én!

2010. november 19-én, pénteken este héttől éjfélig ismét barangolásra csábítanak az V. kerületi design boltok.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Stylewalker Night az elmúlt másfél év alatt Budapest egyik legmeghatározóbb design rendezvényévé fejlődött. A kezdeményezés, hogy fogjanak össze a Belvárosban található üzletek, végül egy egész estét vásárlós, ismerkedős bulivá alakult, ahol a magyar divat és iparművészet rajongói nemcsak lehetőséget kapnak a kedvezményes vásárlásra, hanem egy jó hangulatú, programokban bővelkedő eseménynek lehetnek részesei. Az este során bepillanthatnak a kulisszák mögé, megismerkedhetnek feltörekvő művészekkel, nyereményjátékokon vehetnek részt vagy éppen egy új kollekció debütálásán lehetnek jelen. Ráadásul mindez egyetlen nap alatt, sok hasonló érdeklődésű ember társaságában. Idén novemberben sem lesz ez másként, ráadásul az alappillérnek számító boltok mellé ismét csatlakozott néhány új résztvevő, ezáltal biztosítva azt, hogy a rendezvény minden alkalommal képes legyen valami újat mutatni a résztvevőknek.
 
Aki már részt vett a Stylewalker Night-on tudja, hogy az esemény kifutása egy hét – hiszen eddig érvényes a 20% kedvezmény, amennyiben sikerül összegyűjteni öt üzlet pecsétjét a szórólapon-a novemberi rendezvényen a hét befejezésekét a Stylewalker Night csatlakozva az Art Fair-hez, a Műcsarnokban is megjelenik.
 
Most is lesz Deluxe és Kult túra a Uniquebudapest szervezésében, ahol divattal kapcsolatos anekdotákkal és érdekességekkel gazdagodhatnak a résztvevők, sőt a Stylewalker Night nemcsak az Budapest Art Fair-hez kapcsolódik, hanem az Art Moments by Hybrid-hez is, Budapest legújabb kiállítássorozatához is, így erősítve a magyar kortárs művészetet a fővárosban.
 
Részletes program: stylewalker.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend