2010.11.30.@ 14.11

Romantikus dallamok Barbra Streisandtól

A legszebb balladák, a legnagyobb Broadway slágerek és a legismertebb szupersztár duettek egy lemezen!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Barbra Streisand legutóbbi, Love Is The Answer című, Amerikában és Nagy Britanniában is első helyezést elért albumának sikere után megjelent a The Ultimate Collection című válogatás. Az új CD-n a művésznő 18 legnagyszerűbb slágere hallható, melyek az elmúlt 50 év során váltak klasszikus slágerekké szerte a világon.

Barbra nemcsak énekesnőként tette le névjegyét a szakmában, díjnyertes színésznő mind a színházban és a filmvásznon, koncerteket ad, filmproducer, filmrendező, forgatókönyvíró és dalszerző is egyben. Két Oscar-díj, öt Emmy-díj, 11 Golden Globe-díj, 10 Grammy-díj, egy Tony-díj, két Cable Ace- és három Peabody-díj büszke tulajdonosa – egyedül ő mondhatja el magáról, hogy minden fontosabb díjat megnyert már. Ezeken felül is még számos díjban és kitüntetésben részesült (pl. Amerikai Film Intézet – Életmű díj, Egyesült Államok – Nemzeti Medál, Franciaország – Becsületrend), februárban pedig a MusiCares Person Of The Year díját fogja megkapni.

Streisand az egyetlen olyan előadó, akinek sikerült 5 egymást követő évtizedben is első helyezést elérő albumot megjelentetnie. Barbra Streisand összesen 51 arany, 30 platina és 13 multi-platina státuszt elért albummal büszkélkedhet eddigi karrierje során, mellyel minden más énekesnőt maga mögé utasít a RIAA adatai szerint, ráadásul ő a legsikeresebb énekesnő is 71,5 millió eladott albummal az USA-ban. A tavalyi Love Is The Answer album megjelenésével a legelső és legutóbbi első albuma között eltelt idő immáron 46 évre növekedett – megelőzve minden más előadót ezzel.

A The Ultimate Collection tracklistája:

1. Woman In Love
2. Evergreen
3. The Way We Were
4. You Don’t Bring Me Flowers
5. Guilty
6. No More Tears (Enough Is Enough,)
7. Don’t Rain On My Parade
8. Memory
9. Papa, Can you Hear Me?
10. As If We Never Said Goodbye,
11. Tell Him
12. Stranger In A Strange Land
13. I’ve Dreamed Of You
14. Send In The Clowns
15. People
16. Smile
17. In The Wee Small Hours Of The Morning
18. Somewhere
 

Címkék: barbra dallamok romantikus streisandtól

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend