2010.12.01.@ 15.12

Cabaret a Centrál Színházban!

Több mint negyven éve már, hogy John Kander és Fred Ebb slágerekben gazdag musical-klasszikusa újra és újra meghódítja a világ színpadait.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Centrál Színház előadása azért is különlegesnek ígérkezik, mert az előadást a legendás koreográfus-táncos, Bozsik Yvette rendezi. A magyar kortárstánc legismertebb és legnépszerűbb alakja – pályája során először – musicalt rendez, ráadásul a Kander-Ebb szerzőpáros Cabaret című darabját.

Egy ismerős történet úgy, ahogy még sosem láttuk.

Berlin, a húszas évek vége, a nappalok szürkék, az éjszakák színesek. A kabaré a bohémok paradicsoma, folyik a pezsgő, a füstöt vágni lehet, mámoros szerelmek születnek, a lányok gyönyörűek, de még a fiúk is, a zenekarról nem is beszélve. A rendpárti politika azonban az életöröm metropoliszát sem kíméli…

Marozsán Erika hazatér

A New York-ban élő színésznő, aki szintén a balettintézetben kezdte pályáját, nem tudott ellenállni a kísértésnek, amikor Bozsik Yvette felkérte a Cabaret című musical főszerepére. Ki ne emlékezne Sally Bowles-ra, akit a filmben a legendás Liza Minelli alakított? Erika partnere Csányi Sándor lesz, a Cabaret konferansziéja pedig Keresztes Tamás, a fiatal színészgeneráció egyik legkiemelkedőbb alakja.

Básti Juli újra a Kabaréban

A Cabaret című musical magyarországi előadásai közül a Madách Színház előadása volt talán a legjelentősebb. A kilencvenes évek elején Sally Bowles-ként Básti Juli tündökölt, aki most éppen a darab másik női főszerepét Schneider asszonyt próbálja a Centrál Színházban. Básti Juli partnere a színpadon Haumann Péter lesz.

Szereposztás:

Sally Bowles – Marozsán Erika, Balogh Anna
Cliff Bradshaw – Csányi Sándor, Simon Kornél
Konferanszié – Keresztes Tamás, Vati Tamás
Schneider kisasszony – Básti Juli, Borbás Gabi
Schultz úr – Haumann Péter, PappJános
Schatzie Kost – Kovács Vanda
Ernst Ludwig – Schmied Zoltán
Max – Szemán Béla
Rosie – Fülöp Tímea
Lulu – Krausz Alíz
Texas – Valencia James
Fritzie – Samantha Kettle
Helga – Hasznos Dóra
Bobby – Vati Tamás
Székely Szilveszter
Victor – Gombai Szabolcs
Hans – Kalmár Attila
Hermann – Vislóczki Szabolcs

Bővebb infó: www.centralszinhaz.hu

Címkék: cabaret centrál színházban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend