2010.12.02.@ 15.12

Készülj karácsonyra a WAMP-pal!

Most már tényleg itt az ideje, hogy végig gondold, kinek mit szeretnél ajándékozni karácsonykor, főleg ha nem akarsz nagyon elúszni az ünnepi forgatagban. Ehhez nyújthat segítséget a WAMP, amit decemberben háromszor is megrendeznek, még pedig a Millenáris Parkban. Vegyél valami igazán egyedit, közben pedig szemezgess különleges csokoládék, borok, vagy akár lekvárok között!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A WAMP december 5., 12., 19. – én kiköltözik a Millenáris Parkba, ahol csaknem 200 designer munkái közül lehet válogatni. Emellett Lila Füge gasztroblogger egy egész gasztro szekciót szervezett össze, amelynek hála 30 standon kiemelkedő minőségű és dizájnos gasztrotermékek kerülnek a karácsonyi vásárok kínálatába. A kiállítók azt mutatják meg, hogyan olvasztható harmonikus egységbe a konyhaművészet és a design. Így valóban két legyet üthetünk egy csapásra: a fa alá olyan nem mindennapi design tárgyak kerülhetnek, mint bicikligumiból készült övek és táskák, régi porcelánokból megálmodott ékszerek és lámpák, táskává alakítható pulóverek és progresszív mesekönyvek. Az ünnepi asztalt pedig telerakhatjuk a legkülönfélébb gasztro termékekkel: csokoládékkal, bonbonokkal, lekvárokkal, chutney-kkal, borokkal, olivaolajokkal és párlatokkal.
 
Néhány program, a teljesség igénye nélkül:

Gasztro workshopok: házi szaloncukor készítés, süteménydekoráció, bonbonkészítés.
Kiállítás: A Wamp a Balassi Intézet megbízásából meghívásos pályázatot indított a külföldi magyar intézetek arculatának megújítására. Hogy képzeli el a hét meghívott grafikus a Magyar Intézetek arculatát, mi teszi majd beazonosíthatóvá külföldön a magyar kultúrát? Kiderül a kiállított pályamunkákból!
Design csomagoló szolgálat: A Kolorpakk pultjánál 10 féle színes, vidám, egyedi papír közül válogathatunk. A csomagolópapírok magyar grafikus tervei alapján készültek, a rendhagyó csomagolás garantált!
– Design karácsonyfa a Heroine Műhelytől
 
Hosszított nyitva tartással: 10.00-20.00
Helyszín: Millenáris – B csarnok
 
További infó: www.wamp.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend