2010.12.03.@ 15.12

Kistehén a Corvintetőn

2010. december 9-én, csütörtökön 21 órától Corvintetőn lép fel a Kistehén zenekar.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A havonta egy-két alkalommal jelentkező ANTROPOS.hu LIVE koncertsorozat évzáró buliján a néhai Csókolom együttes Ujj Zsuzsi nélküli felállásban, új billentyűssel kiegészülve mutatkozik be PUSZI néven, majd a nemrégiben átalakult és Picsába az űrhajókkal címmel már lemezt is kiadott Kistehén zenekar lép fel először a Corvintetőn. A Kollár-Klemencz László vezényletével nemrég a Fábry show-ban is zenélő Kistehén DINAMIKUSOK – Vajdovics Árpád (basszusgitár, bőgő), Bujdosó Zoltán (gitár), Schvéger Zoltán (dobok), Klemencz Kollár Gergő (billentyű) és Klemencz Kollár László (ének) – kimondottan progresszív műsort állított össze, mely jelentősen különbözik a korábbi évek kistehenes zenei világától.
 
A koncertek után TOP Crews-dj-k táncoltatják a közönséget hajnalig az elektronikus zenék legjobbjaival, míg a KÖR közreműködésével ingyenes és anonim HIV-szűrésen is részt vehetünk.
 
Helyszín: Corvintető (Corvin Áruház 4. emelet, VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utcából)
Időpont: 2010. december 9. 21.00
Fellép: PUSZI, KISTEHÉN
Jegyár: 900,- Ft
A koncertek után TOP CREWS – tetőtől talpig: KECSKE (Tesco Disco), TOLO (LavaLava), FULLSTEREO (Ghetto Bazaar), ingyenes.
 
 
Nyerj belépőt a koncertre az ANTROPOS.hu-n!
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend