Megnyílt a második Starbucks kávézó Budapesten

Megnyílt a második, budapesti Starbuck is! Az új üzlet, ami karácsonyi ízekkel debütál, a Mammutban (Mammut 2, II. emelet), 118 nm-en, 30 ülőhellyel várja a kávékedvelő közönséget.

2010.12.07. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Még fél év sem telt el a Starbucks első, budapesti üzletének megnyitója óta, és már itt is a kávézólánc újabb magyarországi tagja. A WestEnd-ben található hangulatos kávézó párja szintén egy frekventált, jól megközelíthető helyen, a Mammutban található. Az új üzlet modern kialakítása jól illeszkedik a Mammut belső tereihez. Ahogy a WestEnd-ben is, itt is ingyenes a Wifi-szolgáltatás.

Az újonnan debütáló üzlet már a legújabb, karácsonyi termékkínálattal várja vendégeit. Nyitási akcióiban így a jól ismert Starbucks termékek mellett három, csak ebben az időszakban árusított karácsonyi italkülönlegesség (Gingerbread Latte, Toffee Nut Latte, Mocha Pralini) szerepel, melyekhez a Starbucks karácsonyi süteményeit ajánlja. Szemes kávé kollekcióját pedig az 1984 óta létező, és most már Budapesten is kapható Starbucks® Christmas Blend kávé egészíti ki.

„Természetesen nagyon örülünk az új Starbucks üzletnek, de izgatottan várjuk azt is, hogy csatlakozhassunk egy újabb közösséghez. Szeretnénk, ha közvetlen szomszédaink minél hamarabb ellátogatnának hozzánk, hogy nekik is átadhassuk a Starbucks élményt.” – nyilatkozta Szabó Orsolya, a Starbucks marketing specialistája. Elmondta továbbá, hogy az új üzlet is ideális a munka és az otthon közötti, úgynevezett harmadik hely kialakítására, ahol az emberek kicsit megpihenhetnek és beszélgethetnek barátaikkal egy pohár finom kávé mellett.
 
„Az első üzlet nyitása a várakozásainknak megfelelő nagy sikert aratott, így nem volt kérdéses a további terjeszkedés a magyar piacon. A WestEnd-beli üzletünk forgalma a nyitás óta sem lankad, telt házzal üzemelünk szinte mindennap.” – összegezte a Starbucks első pár hónapját Szász Edit, a Starbucks területi vezetője.
 
A Mammut-beli üzlet a 23. a Starbucks régiós (Csehország, Lengyelország és Magyarország) üzletnyitásainak sorában. Az AmRest segítségével a Starbucks Csehországban 12, Lengyelországban 9 és Magyarországon 2 kávézót üzemeltet.
 
* * *
 
Starbucks
 
1971 óta a Starbucks Coffee Company elkötelezett híve annak, hogy kizárólag megbízható forrásból származó és a legmagasabb minőségű arabica kávét szolgálja fel világszerte. Napjainkban világszerte jelenlévő hálózatával a Starbucks világelső a minőségi pörkölt kávé előállítása és értékesítése terén. A cég kiváló minőség iránti rendületlen elkötelezettsége és határozott irányelvei biztosítják azt, hogy fogyasztóik minden egyes csészében megízlelhessék az egyedülálló Starbucks Élményt. Legyen részese az élménynek, látogasson el kávézónkba vagy a www.starbucks.com honlapra!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend