2010.12.16.@ 14.12

A legjobb live zenék karácsonyra

Két elképesztő hang, két hihetetlen énekesnő. Lepd meg a barátnődet ezekkel a különleges koncert lemezekkel karácsonyra, az élmény garantált!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Leona Lewis The Labyrinth Tour – Live From The O2
 
A háromszoros Grammy-jelölt Leona Lewis a világ egyik legkeresettebb popsztárja. Napjainkban Leona harmadik stúdiólemezén dolgozik, hogy folytassa a tündérmesét, melyből még nagyon sok van hátra… 2010 nyarán a popsztár Leona Lewis első alkalommal invitálta közönségét egész Angliából egy élő koncertturnéra, most pedig elérkezett az idő, hogy a rajongók újraéljék ezeket a csodálatos pillanatokat: egy 90 perces, fantasztikus DVD kiadvány jelent meg november végén.
 
Elmélyülve a tündér- és mesevilágban, a The Labyrinth turné lehetőséget adott Leonának, hogy legnagyobb slágereit misztikus erdők, kastélyok, óriások és más szürreális díszletek között adja elő. A The Labyrinth – benne a legendás "Bleeding Love", a "Run", a "Happy" és a "Better In Time"- előadásait is Leona álmodta meg, együttműködve William Bakerrel, aki korábban Kylie Minogue és Britney Spears lenyűgöző turnéinak volt a kreatív látványfelelőse. A 200.000 angol font értékű ruhatárat (melyet a ruhatervező Antonio Berardi biztosított az énekesnőnek) felvonultató turné a kritikusokat és a rajongókat is meglepte. A koncerteken több mint 200.000 néző vett részt a nyár folyamán, ezzel is biztosítva Leona helyét a legmegragadóbb színpadi előadók között. A DVD formátum tartalmaz egy exkluzív bónusz CD lemezt is, amelyen 10 kedvenc élőben előadott dal is szerepel.
 
Beyoncé: I Am World Tour
 
Megjelent a teljes DVD-nyi koncertfilm az énekesnő legutóbbi, több rekordot megdöntő világkörüli turnéjáról. Az I Am World Tour deluxe változatában megtalálható a koncert DVD egy egyedülálló dokumentumfilmmel együtt, egy CD az élő felvételekkel, valamint egy 40 oldalas, színes füzetke. Saját cége, a Parkwood Pictures készítette az I Am World Tour című koncertfilmet, melynek producere, rendezője és szerkesztője is maga Beyoncé volt. Ez a film egy kiemelkedő élmény, hiszen nemcsak a különféle koncertekbe pillanthatunk bele, hanem a világ minden táján (Európa városaiban, Ázsiában, Dél-Amerikában és az Amerikai Egyesült Államokban) előadott show-k valódi kulisszák mögötti, az énekesnő szemszögéből készített felvételeibe is, melyek koncertekkel való összefonódása egy felejthetetlen élménnyé varázsolja ezt a kiadványt.
 
Azon túl, hogy valóban ritka, kulisszák mögötti felvételekbe nyerhetünk betekintést Beyoncé személyes, dinamikus világáról turnéja közben, a filmben láthatjuk a slágerek lélegzetelállító, színpadra alkalmazott előadását is, ráadásul olyan szupersztárok is vendégszerepelnek benne, mint Kanye West vagy éppen Jay-Z, és mindezt látványos színpadi megjelenítés, egyedi fellépőruhák, világítás és egyéb különlegességek teszik felejthetetlenné.
 
90 különleges percet tölthetünk a színpadon azzal az énekesnővel, akinek legutóbbi turnéján több mint 1,1 millió rajongó látogatott el 6 kontinens 32 országának több mint 100 előadására!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend