Adventi Borvásár Budafokon

Advent utolsó hétvégéjén – december 18-án – tradicionális borkóstolás és vásár, hagyományőrzők, kézművesek, zenei programok, valamint karácsonyi kirakodóvásár lesz a Borvárosban.

2010.12.17. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újra felébred csipkerózsika-álmából a borváros. Budafok, a „szőlő és bor városa” cím büszke birtokosaként az európai uniós forrásokból megvalósuló Borváros projekt keretében újra felpezsdíti a borkultúrához kapcsolódó turisztikai attrakciókat és programokat. A Záborszky-pince (Budafok, Nagytétényi út 24-26.) ad otthont a „Borvárosi JelesNapok” programsorozatnak, amelynek első állomása a 2010. december 18-án, szombaton megrendezésre kerülő Adventi Borvásár.

A borvárosi JelesNapok célja, hogy felelevenítse a kerület méltán elismert bor- és pezsgőkultúráját, valamint szélesebb körben is bemutassa a kerület rangos képző- és iparművészeit, muzsikusait, továbbá megismertesse a látogatókat a környékbeli hagyományokkal és ízekkel. A Képző és Iparművészeti Közalapítvány a XXII. Kerület Kultúrájáért, mint főszervező a „Budafok Borváros” projekt elindulása kapcsán családias adventi programmal várja a látogatókat.

Időpont: 2010. december 18.

Helyszín: Záborszky-pince (Budafok, Nagytétényi út 24-26.)

Bővebb infó: www.borvaros.com

Címkék: adventi borvásár budafokon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend