Üvegtigris 3 – egy őrült jó mozi!

Ha szereted az első és második Üvegtigris-filmet, vagy csak egy őrületesen vicces és kalandos moziélményre vágysz, ki ne hagyd az Üvegtigris 3-at!

2010.12.21. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi – ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri, a budapesti sztárügyvéd – bár nem tervezte -, a büfénél marad, míg Lali – bár nem tervezte -, az ügyvéd Bentley kabriójában marad.
Elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével, sőt nőivel.
 

De vajon mi történik, ha Laliról kiderül, hogy nem nagymenő és találkozik a feleség, a szerető, a majdnem szerető és a majdnem vízvezeték-szerelő? Mi történik, ha barátai Lali után mennek, hogy megmentsék Feritől, akit egy időre elnyelt a Tigris? Mire számíthatnak, ha Feri mégis kiszabadul és kiderül, hogy Lali – tudtán kívül – magával vitt valamit, ami sokkal fontosabb, mint a kocsija? Lali élete mindenképp nehéz lesz, akár a Tigrisen innen, akár a Tigrisen túl.

A jól ismert hat szereplő – Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Szarvas József, Horváth Lajos Ottó, Csuja Imre – mellett a filmben szerepet kap Kamarás Iván, Szabó Erika, Pikali Gerda és Ruttkay Laura, valamint feltűnik Várkonyi Andrea, Koko, Talmácsi Gábor és Szalai Balázs is.

További infók a filmről: http://uvegtigris.hu/

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend