2011.01.04.@ 10.01

Megjelent Nagy Sándor Szavak című albuma!

Nagy Sándor eddig is ismerős lehetett számodra musicalszínészként és az Adagio együttesből, most viszont megjelent első szólólemeze, és gőzerővel készül önálló koncertjére. Munkatársunk erről készített vele egy villáminterjút.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy művész fellépés előtt senkinek sem elérhető, főleg nem akkor, ha egy sorsfordítónak tekinthető koncertről van szó. Nagy Sándor viszont a Cosmo.hu-val kivételt tett: telefonon, egy pár perces villáminterjúban mesélt első szólóalbumáról, és arról a koncertről, amelyen néhány nap múlva az egész országnak bemutatja a lemezt.

Szavak című albumodról valahol azt nyilatkoztad, hogy azért született, mert szeretted volna egy kicsit másképp megmutatni magad, mint amilyennek a közönség eddig ismert téged. Ezt hogy értetted? Milyen az a Nagy Sándor, akit eddig láttunk, és miben különbözik tőle az, akit a CD-n hallhatunk?
 
Amikor ezt mondtam, elsősorban a színházi szerepeimre gondoltam. Hiszen teljesen más, amikor a színpadon, egy szerepben énekelek, például a József és a színes szélesvásznú álomkabátban, mint amikor mondjuk egy, a számomra írt dalt adok elő. Ilyen a lemezemen a "Ha valaki" című szerzemény és a címadó "Szavak” is, hogy csak két példát említsek.
 
A lemezt egyébként milyen kategóriába sorolnád? Pop, vagy mondjuk latinos pop?
 
Inkább nem kategorizálnám be, de a latinosabb, pörgős dallamok mellett hallhatóak rajta lassú számok, és néhány jól ismert feldolgozás is, mint az I Said I Love You és az If Tomorrow Never Comes, vadonatúj magyar szöveggel. A CD-re felkerült továbbá egy számomra nagyon kedves duett: Gallusz Nikivel a Szívemben bomba van című dalt énekeltük fel.
 
Úgy tudom, már gőzerővel készülsz a lemezbemutató koncertedre.
 
Így van, erre december 18-án kerül majd sor a Madách Színházban, amit márciusban egy újabb buli követ majd. A koncertről egyelőre csak annyit szeretnék elárulni, hogy látványos, táncos show-ra készülünk, sok meglepetéssel és számomra nagyon kedves vendégművészekkel.
 
Végezetül: miért ajánlanád az albumod a Cosmo-lányoknak?
 
Mert ezekkel a dalokkal ők is elcsavarhatják a szerelmük fejét vagy épp hagyhatják, hogy a kedvesük hódítsa meg a szívüket, újra és újra. 
Címkék: albuma című megjelent nagy sándor szavak

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend