2011.01.06.@ 15.01

Esküvő Kiállítás 2011

Az Esküvő Kiállítás és Vásár 18. alkalommal, 2011. január 14-16. között kerül megrendezésre a Kongresszusi Központban és a Novotel Szálloda egyes termeiben.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az esküvő egy merő rémálom sok pár számára. Rohangálni a menyasszonyi ruháért hat szalonba, menüsorokat hasonlítgatni három étteremben, küzdeni az ültetéssel és a menükártyákkal… Nem csoda, hogy sokszor a leendő férjek máris feladják domináns szerepüket, és csak az esküvőn szembesülnek egy sor olyan döntéssel, amit nem ártott volna együtt meghozni.

Az Esküvő Kiállítás és Vásár immár 18 éve azért kerül megrendezésre, hogy megkönnyítse az esküvőt szervező párok dolgát. A Budapest Kongresszusi Központban a százötvennél is több kiállító standját egy nap alatt végigjárhatjuk. Az itt összeszedett ipari mennyiségű szórólap, katalógus és brossúra segítségével otthon az ebédlőasztalnál már könnyedén végig tudjuk gondolni a lehetőségeket – és a pénztárcánk tűréshatárát.

A 2011-es Esküvő Kiállítás és Vásár a megújulás jegyében ezúttal előadásokat is szervez, amelyeken az esküvői témákban jártas szakemberek igyekeznek súgni azoknak, akik maguk ugranak fejest a szervezés mélyvizébe.

A vásár honlapján máris elérhetők a kiállítók rövid információi, így tudatosan készülhetünk, hogy megkíméljük párunkat attól, hogy idegbajt kapjon a "még ezt is megnézem" jövés-menéstől. A kiállítás Facebook-os oldalán pedig ingyen belépőket sorsolnak ki a szervezők a kiállítás előtti héten.

"Sokan jönnek a párjukkal, de közel a fele a látogatóinknak a szüleivel vagy a barátaival érkezik" – mondja Nemes Ildikó a kiállítás házigazdája. "A körülbelül hatezres látogatószámot évek óta elérjük, igaz az igények sokat változtak a közel két évtized alatt. Ma már a legtöbb kiállító előre készül, így a kiállításra hozza ki például az újdonságokat. De jellemző a csak a vásáron felajánlott kedvezmény is. 2011-ben is lesz pecsétgyűjtő játékunk, amelyben rengeteg nagy értékű nyereményt lehet nyerni."

Helyszín: Novotel Kongresszusi Központ

Cím: 1123 Budapest, Jagelló út 1-3.
Időpont: 2011. január 14-16.
 
14-én, pénteken              14.00–19.00 óráig
15-én, szombaton            10.00–18.00 óráig
16-án, vasárnap                10.00–18.00 óráig
További információ: http://eskuvovasar.hu
Fotó: profimedia.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend