2011.01.11.@ 15.01

Macskajaj Jelmezes Party – Trashküvő

Álmaid netovábbja esküvőn potyázni? Imádod a lagzikat, de télen kevesen tartják? Szereted a Macskajaj atmoszféráját? Esetleg személyesen ismered Dadant, vagy Grga Pitic-et? Akkor január 14-én a Tűzraktérben a helyed a jelmezes Macskajaj Partyn, hamisítatlan balkáni Trashküvő hangulatot garantálunk egész este!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Elsőként a nászajándékokból tekinthetsz meg egy fantasztikus tárlatot, majd összemérheted tudásodat a többiekkel a Macskajaj kvízen. A Tornateremben 8-kor kezdi az Extrapaganza együttes húzni a talpalávalót, majd a Siniak mezítlábas balkán-metáljára lehet tombolni. Az esküvői zenekar szerepét a Barcsay Jenő Emlékzenekar tölti be, akik úgy rátesznek a 80-as – 90-es évek diszkóslágereiből, hogy ember legyen a talpán aki nem esik hanyatt. Éjfélkor jelmezverseny és össztánc amihez Dj Szamosi adja az ütemet, majd bekeményít a buli balkán-electroba a Tweak Peaks segédletével, végül Tolo&Falcao vezeti le a maradék feszültséget.
 
Tűzraktér január 14. (péntek) 19:00 (700 Ft)
 
Kávézó 19:00-
Balkáni nászajándék kiállítás
Kusturica filmmaraton
Macskajaj kvíz – nyeremények: aranyfog, ezüstfog, plusz a maradék házipálinka, az utolsó helyezettnek WC kefe
 
Tornaterem 20:00-
Extrapaganza (internatív világrock)
Siniak (alternative, folk, metal)
Barcsay Jenő Emlékzenekar (comedy, pop, rock)
23:30-
DJ Szamosi (GoFree, Tilos)
Tweak Peaks (balkán-electro)
Tolo & Falcao (LavaLava)
 
Az udvaron esküvői fotózkodás arany trabanttal, disznókkal, libákkal, tyúkokkal. Éjfélkor jelmezverseny és össztánc, egész éjjel balkáni italakciók!
 
Közreműködő(k):
Siniak – előadó
Paganza – előadó
Tolo – előadó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend