2011.01.14.@ 15.01

Supernem koncert a Corvintetőn!

Reggelig táncolni egy rossz cipőben – ez a legújabb Supernem-sláger címe és ennek megjelenése alkalmából, mely a tavasszal várható új lemez előhírnöke, a trió kisebb szünet után ismét fellép a Corvintető megújult színpadán január 20-án, 21 órától!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Supernemet nem szükséges bemutatni a koncertre járóknak, hiszen a tudományos-fantasztikus, azaz tufa popban és akrobatikus rock & roll-ban utazó zenekar – Papp Szabi, Mózsik Imre és Pulius Tibor – hiperaktivitása, meggyőző tudása és kirobbanó energiája sokszor náluk elméletileg nagyobb zenekarok számára is életveszélyes, ha egy színpadra kerülnek. A tudományos-fantasztikus tematikát ígérő 2011-es lemez legelső, meglehetősen autentikus etapja a Viszlát, szevasz!című klipben látható, melyet Merényi Dávid rendezett.
A Supernem vendége, a Rakéta zenekar – Máté István énekes, Veres Ferenc dobos, Mészáros Dániel basszusgitáros, Sperling Andor gitáros – hosszan tartó kiképzés után (Manikin Faint, The Super Nashwan Kids, Amnesztia, Diamond Canopy, Everest) szintén felkészült a kilövésre. 2010-ben, a geostacionárius pályára állást követően első műsorszórásként két dalt (Védett, Mozgó testek kinetikája) helyeztek pályára, előnyük, hogy nem szükséges földi antennákkal követni, hiszen látszólag egy helyben állnak. Rakétáék zenéjüket stoner popnak vagy rocknak definiálják; gondosan összerakott dallamok, komoly zenei tudással és vegyészi pontossággal a háttérben.
 
A zenekar első videója a Mozgó testek kinetikája című számukhoz készült és azóta már forog a magyar MTV-n is. A forgatás augusztus elején zajlott a Tűzraktér egyik alkotótermében, Bernáth Szilárd rendező irányítása mellett. A stop motion technikával megvalósuló kisfilmhez kb. 10 000 képet kattintottak el.
 
Időpont: 2011. január 20., 21.00
Helyszín: Corvintető, VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla u. felől
Fellépők: Rakéta, SUPERNEM, majd Top Crews – tetőtől talpig: Kecske (Tesco Disco), Tolo (LavaLava), Fullstereo (Kollektiva)
Jegyár: 800,- Ft, majd a koncert utáni Top Crews ingyenes

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend