2011.01.19.@ 15.01

XII. Világveleje Fesztivál a Gödörben!

A Gödör Klub zenei szervezőcsapata, a Világveleje immár tizenkét éve rendezi meg minden januárban saját fesztiválját, ami a 2000-es évhez kötődő világvége-hangulatra emlékeztet az év elején.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A több napos fesztivál a "de jó, hogy mégis tovább élünk!"-érzést hatalmas koncertdömpinggel, kiállítással és előadásokkal próbálja a fejünkbe verni, ráadásul olcsó jegyárak mellett! Összművészeti fesztivál ez a javából, ami véget vet a január eleji uborkaszezonnak, és egyúttal beindítja az év buli-időszakát!

Ezúttal január 19-22. között kerül sor a rendezvényre, melynek egyik fő dobása Méhes Marietta hazatérése lesz, aki több, mint 26 éve nem volt Budapesten, és nem énekelte el nekünk sajátos hangulatú dalait.

Mariettát a nagyközönség nem csak a Trabant énekeseként ismerte meg, hanem a filmvászonról is, hiszen a legendás Eszkimó asszony fázik, A kutya éji dala illetve a Kopaszkutya című filmszerepeiből biztosan sokan emlékeznek rá. A fesztivál második napján, január 20-án láthatjuk és hallhatjuk a valaha az USA-ba elhajózó díva visszatérését. Ez a nap lesz a fesztivál retró-alternatív estje.

Méhes Marietta mellett fellép többek között az Intim Torna Illegál, a Punnany Massif és az Erik Sumo Band feat. Kiss Erzsi

Jegyárak: 19-re, a fesztivál első napjára 800 Ft a belépő, 20-21-22-re a napijegyek elővételben 1500 Ft-os áron, a program napján, a helyszínen 1800 Ft-os áron válthatók, illetve rendelhetők a www.vilagveleje.hu oldalról.

Bővebb infók: www.port.hu és www.vilagveleje.hu

Címkék: fesztivál gödörben! világveleje xii

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend