2011.01.25.@ 14.01

Hallgasd meg a 2011-es Grammy jelölteket!

Az egyedülálló, 19 dalt tartalmazó kollekció január 24-én kerül a boltokba, és az 53. Grammy-díjátadó jelöltjeinek felvételeiből kínál válogatást.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A "2011 Grammy Nominees" című album az 53. Grammy-díjátadó előadóit és dalait helyezi előtérbe. A 19 dalt felvonultató kiadvány január 24-én kerül a boltok polcaira, és a lemezeladásokból származó bevétel egy részét a MusiCares Foundation és a Grammy Foundation javára ajánlják fel – két olyan jótékonysági intézmény számára, melyet a The Recording Academy hozott létre.
 
"A felvételek kivételes keveréke az idei évi tehetséges Grammy-díjra jelöltek felejthetetlen és utánozhatatlan műveit tartalmazza, nagyon különleges a dallista"- mondta Neil Portnow, a The Recording Academy elnöke. "19 különböző dallal ez a kiadvány minden zenei rajongó számára minőségi felvételeket kínál. Büszkék vagyunk arra, és örömmel tölt el bennünket, hogy most először a Jive Records csapatával dolgozhattunk együtt ezen a projekten, és már alig várjuk a következő sikeres, toplistás Grammy-albumot."
 
"A "2011 GRAMMY Nominees" album az év legjobb művészeit és dalait vonultatja fel minden korosztályból, és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a The Recording Academy csapatának partnerei lehetünk, és az elmúlt év legmeghatározóbb dalainak gyűjteményét jelentethetjük meg." – mondta Ivan Gavin, az RCA/Jive Label Group operációs igazgatója. "Ráadásul azzal, hogy ilyen nagyszerű zenéket válogattunk össze, a zenei rajongóknak is adtunk egy lehetőséget, hogy támogassák a MusiCarest és a GRAMMY Foundationt – két olyan jótékonysági szervezetet, amely a művészek közösségéért létezik."
 
Az albumon olyan dalok kaptak helyet, melyeket a leginkább ismert kategóriákban jelöltek Grammy-díjra, így a 19 dal a következő kategóriák jelöltjeit tartalmazza: az év felvétele, az év albuma, az év dala, legjobb férfi pop vokál előadás, legjobb popelőadás duóban vagy csoportosan vokállal.
 
Az 53. Grammy-díjátadót hazánkban február 14-én, hétfőn hajnali 5 óra körül láthatjuk élőben a Los Angeles-i Staples Centerből. 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend