2011.01.25.@ 15.01

Kukkants bele mások életébe a Trafóban!

Képzeljük csak el egy pillanatra azt, hogy az utcán találunk egy fotóalbumot. Kinyitjuk, képek ismeretlen emberekről, családi vakációról, szülinapokról, az idegen arcok úgy mosolyognak ránk, mintha a mi rokonaink lennének, mintha nekünk szánták volna emlékül a fotókat… Nem furcsa, zavarba ejtő érzés, ha valakinek, akit a véletlen sodort elénk, belelátunk a magánéletébe?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A folyamatosan szűkülő-táguló színpadtérben pedig emberek bukkannak fel, élőben és vetített képen, beszélnek és énekelnek, történeteket mondanak, a saját (?) történetüket. A történeteket nem köti össze semmi. Hősei valószínűleg nem is találkoz(hat)tak. Egyikük a jelent meséli, a másik, mintha a bizalmasának vallana a múltjáról. És már mi is azt érezzük, hogy felcsaptunk egy fotóalbumot, a helyzetek, ismerősek, a képen szereplő személyek nem. És mégis, milyen közük lehet egymáshoz? Milyen az, ha olyasvalakivel találkozunk, akinek az élete, a története nem fontos, nem különös, nem érdekes a számunkra? Hogy van az, hogy valami nem fontos, nem különös, nem érdekes és mégis az?

A külföldön hatalmas ismertségnek, elismertségnek örvendő táncos/koreográfus, Salamon Eszter darabját megnézheted a Trafóban!

Időpont: január 28. (péntek) 20:00, január 29. (szombat) 20:00

Helyszín: Trafó (1094 Budapest Liliom u. 41.)

Bővebb infó: www.port.hu, www.trafo.hu

Címkék: bele életébe kukkants mások trafóban

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend