2011.01.26.@ 15.01

A világ legjobb tribute-zenekara Budapesten!

Magyarországra érkezik a világ első számú tribute-együttese, az Australian Pink Floyd Show. A koncerten a zseniális Pink Floyd dalokat hallhatjuk, az eddigi legjobb feldolgozásban – egy 3D-s képi világot és kvadrofon hangzást nyújtó elképesztő két és fél órás élő koncert keretében.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011 európai turné részeként – most először – hazánkba is ellátogat az 1988-ban alakult Australian Pink Floyd Show, méghozzá a legújabb produkciójával: új színpadképpel, új animációkkal, elképesztő látvánnyal, lézerekkel, lélegzetelállító effektekkel – több mint két és fél órás élő koncerttel!

Az ausztrálok által használt kvadrofon technika (egy időben négy irányból érkező különböző hangzás) és a moziminőségű 3D vizuális effektek fantasztikus élményt nyújtanak. Nem nagy meglepetésre éppen mestereik, azaz a Pink Floyd nevéhez fűződik a világ első kvadrofon hatású koncertje…

A zenekar a legújabb turnéja, a Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011 során ellátogat Magyarországra is. A zenekar tagjai elmondták: vannak kihagyhatatlan dalok, mint például a Shine On You Crazy Diamond vagy Wish You Were Here, amelyek mindenképp elhangzanak majd az Arénában, de megpróbálják a legendás banda teljes életművét lefedni.

A nemrégiben új gitárossal-vokalistával bővült zenekar a b-oldal.hu blognak adott interjúban a következő üzenetet küldte a magyar rajongóknak: „Természetesen alig várjuk, hogy Budapestre is elvigyük az új show-t, így szeretnénk minden magyar rajongót meghívni a februári koncertre! Ígérjük, fantasztikus lesz!”

THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011
Lélegzetelállító technika – 3D képi világ – kvadrofon hangzás!
2011. február 4. 20:00 Papp László Budapest Sportaréna

Jegyek, információ: podiuminternational.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend