2011.02.09.@ 15.02

Szakítshabírsz buli – Valentin-nap Special

Február 12-én a Mika Tivadar Mulatóban Szakítshabírsz bulit rendeznek. Mert a Valentin-nap nem csak a boldog pároké!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Új, közösségi alapokra épülő társkereső oldalt indít a szakitshabirsz.blog.hu. Az oldal célja, hogy minél nagyobb öröm és móka övezze az internetes párkeresést, mert elég zord és szürke műfaj ez önmagában.

A hamarosan elinduló szakítós.hu mindenképp rendhagyó megoldásokkal kíván a legjobb lenni, például rengeteg kulturális programot szerveznek a felhasználóknak, mert legjobban moziban, színházban és koncerten lehet ismerkedni, nem a gép előtt. Na meg bulikon!

Éppen ezért Valentin-nap alkalmából rendezik meg szakítós bulijukat, mert nem jó, hogy ilyenkor csak azok lehetnek boldogok és mulathatnak jót, akiknek van párjuk. Itt az egyedülállók is felszabadultan megünnepelhetik a szerelmesek napját, sőt, az este folyamán összegyűjtjük a legfrappánsabb, legkegyetlenebb szakítós szövegeket, úgyhogy a szórakozás garantált. Persze a párokat sem hagyják ki az élvezetből!

Ráadásul a line up sem mindennapi! Aki egy kicsit is képben van a magyar filmekkel, a dj pult mögött számos ismerőst fedezhet majd fel. A félórás blokkokat olyan nevek viszik, mint Hámori Gabi, Láng Annamária, Vajdai Vilmos vagy Vranik Krisztián, az estét pedig Szabó Simon vezeti le, aki egy személyben foglalja össze a filmet, a zenét, a színjátszást és a szerelmet.

Szakítshabírsz buli – Valentin-nap Special
Mert a Valentin-nap nem csak a boldog pároké!

A hely: Mika Tivadar Mulató
Időpont: Február 12.
Kezdés: 22 óra
http://www.facebook.com/event.php?eid=158888650827302

Te még nem ismered a szakítósblogot?

A szakítósblog (www.szakitshabirsz.blog.hu) 2007. nyarán kezdte meg működését: a szakítós sztorikat gyűjtő internetes weblapon a kapcsolatok legkülönfélébb lezárását gyűjtik a szerkesztők. 2008-ban könyv formában is megjelentették a történeteket, ahol különböző tematikák mentén rendezték csokorba a válogatott szakításokat. 2011-ben pedig a szakítósblog nyomán közösségi alapú oldalt hoztak létre a www.szakítós.hu oldalon, amelynek első hivatalos buliját a szerelmesek ünnepén, Valentin-napon tartják majd a fővárosi Mika Tivadar Mulatóban, ahol meglepetés DJ-k.

Blog: http://szakitshabirsz.blog.hu/

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend