2011.02.25.@ 15.02

Konyhaálmok és álomkonyhák a Konyhakiállításon

Folyamatosan csinosítgatjuk, változtatunk rajta, vagy ha úgy tartja kedvünk, teljesen átalakítjuk. A konyha az otthonunk szíve, a Konyhakiállítás pedig együtt dobog vele.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az egyre fontosabbá váló konyhai élettér egyetlen önálló hazai kiállításán a legújabb konyhatrendek, valamint a legnevesebb konyhabútor és konyhagép gyártók újdonságai várják a látogatókat. Komplett enteriőrök mutatják meg, hogy alakul a sokáig elzárt konyha napjaink egyik legaktívabb helyiségéve, és miként kapcsolódik az étkezőhöz és nappalihoz, otthonunk azon részéhez, ahol a legtöbb időt töltjük. A Konyhakiállításon bemutatott újdonságok, rejtett funkciók és gépek korábban elképzelhetetlen szabadságot adnak a konyha fogalmának újraértelmezéséhez.

A bútorok és gépek mellett a konyhai élettér fontos felszerelései és tartozékai, a kisgépek, konyhai eszközök és kiegészítők is megtalálhatók természetesen a kiállításon.

A rendezvényt idén is magas színvonalú gasztronómiai programok kísérik. Kovács Lázár, Bereznay Tamás és további sztárséfek egész napos színpadi bemutatói mellett a Lurpak támogatásával és a Mák Bistro szakmai közreműködésével megvalósuló Taste of Budapest programban kiemelkedő éttermek készítik el és kóstoltatják a rájuk jellemző tipikus ételeket, ízeket.

A kiállítás honlapján, a www.konyhakiallitas.hu weboldalon és a helyszínen regisztráló látogatók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Konyhakiállítás

2011. március 4-5-6.

Papp László Budapest Sportaréna

Nyitva tartás: minden nap 10-18 óráig

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend