2011.03.03.@ 16.03

Erik Sumo Band a Corvintetőn!

Március 10-én, csütörtökön, a Corvintetőn lép fel az Erik Sumo Band!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt játszott utoljára a Corvintetőn az Erik Sumo Band, mely akkoriban a helyszínen (is) forgatott Disco In My Head videóklip kapcsán pár héttel korábban is körbemenetelte robotjával a Tető termeit.

Az Erik Sumo Band az elmúlt hat év során Tövisházi Ambrus egyszemélyes házi-barkácsprojektjéből nemzetközileg is sikeres eklektikus bulizenekarrá nőtte ki magát. Ambrus mindig játékos, lendületes dalai, Kiss Erzsi fékevesztett színpadi jelenléte, valamint a zenészek változatos, dögös és mindig okos kísérete semmihez sem hasonlítható elegyet alkot, amelyet a közönség és a szakma egyaránt nagyra értékel. Finom downtempo muzsika, westernhangulatok, szinticountry, sanzon és bárdzsessz, az Amorf Ördögökből ismert kacatpop, Gershwin- és Kispál-feldolgozások, jókedv és melankólia: ilyesfajta elegy az Erik Sumo Band zenéje, mely egyébként egy új, 5-6 számos EP-re is készül áprilisi megjelenéssel, remélhetőleg pár dalt megelőlegezve itt, a Corvintetőn is.

Időpont: 2011. március 10. 21.00

Helyszín: Corvintető, VIII. Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház, bejárat a Somogyi Béla utcából

Fellépők: ERIK SUMO BAND, TOP CREWS – Tetőtől Talpig: BETA (Hairy), KECSKE (Tesco Disco), FONETIK vs. POPBITCH (Ghetto Bazaar)

Jegyár: 1300,- Ft, a koncert utáni Top Crews ingyenes!

Stílus: kacatpop, house, indietronic

Link: www.eriksumo.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend