2011.03.03.@ 14.03

Megjelent a Magna Cum Laude új koncertalbuma!

A Magna Cum Laude legénysége 2010-ben a klasszikus nagykoncertek mellett néhány speciális helyszínen, speciális műsorral is fellépett, ezért újrahangszerelte és újragondolta legtöbb dalát. Ezt hallgathatod meg legújabb koncertalbumukon.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hogy milyen is egy Magna-koncertet tombolás- és csápolásmentesen, színházi körülmények közt, ülve végignézni? Erre a kérdésre bizonyára tudják a választ, akik ellátogattak az elmúlt év ilyen jellegű akusztikus koncertjeinek egyikére, amelyek közül az október 17-én, a nagykanizsai Hevesi Sándor Művelődési Központban megtartott előadás rögzítésre is került.

"Szerettük volna a dalokat ilyen letisztult, emberközeli csomagolásban is megmutatni. Hála istennek olyan jól sikerültek ezek a fellépések, hogy biztosan lesz folytatása." – mondta a frontember, Mező Misi.

Az exkluzív album limitált példányszámban, „Csak ülünk és zenélünk” címmel kifejezetten a zenekar december 28-i, nagyszabású koncertjére kilátogatóknak készült, így mondhatni igazi gyűjtői ritkaságnak számít. A kötelező nagy slágerek, mint a Minden állomás, a Vidéki sanzon vagy a Pálinka dal akusztikus változata mellett ritkán, vagy sosem játszott dalok is felcsendülnek. Ilyen például az Ide elég lesz ez a sor, a Ne menj, az Azt akartam apám vagy a Kánon keringő. Igazi csemege a Cigányhimnusz „magnatizált” változata, vagy az egyetlen stúdiódalként már a következő albumot idéző A főnököm című vadonatúj dal.

A korong a Magna Karácsony hatalmas sikere után hagyományos kereskedelmi forgalomban nem, de most kizárólag a www.magneoton.hu/webshop oldalon megvásárolható.

Címkék: koncertalbuma! laude magna megjelent

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend