2011.03.17.@ 12.03

SkyCourt nyílt nap sztárokkal!

Legéln részese a repülőtér újjászületésének, látogass el a SkyCourt nyílt hétvégéjére március 19-20-án!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Ferihegyi repülőtér fejlesztése újabb mérföldkőhöz érkezett. A Budapest Airport célja, hogy Közép-Kelet-Európa vezető légikikötőjévé váljon mind a forgalomnövekedés, mind a szolgáltatások minősége terén. A legkiemelkedőbb beruházás a 2-es terminál A és B épületeit összekötő SkyCourt (Égi Udvar) felépítése.

Lenyűgöző fény és tér, letisztult felületek, mindez egy impozáns épületben: az építészek elképzelése szerint a SkyCourt, mint Budapest új, jelkép erejű épülete, minden hazánkba látogatót magával ragad majd és gondoskodik arról, hogy az Europa Nostra építészeti díjat elnyerő 1-es terminál mellett a 2-es terminál is méltó légi kapuja legyen Magyarország fővárosának.

A SkyCourt március 19-20-án nyílik meg, melynek alkalmából téged is várnak az Égi Udvar két napos nyílt hétvégéjére, ahol X-Faktor koncerttel, sztár-divatbemutatókkal, celeb eladókkal és különleges kiállításokkal szórakoztatják a közönséget. Az eseményen aktívan részt vesznek Magyarország legnagyobb sztárjai: Lilu, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, az Aranycsapat legendái, Nacsa Olivér, Hajdu Steve, Ónodi Eszter és sokan mások.

Időpont: 2011. március 19-20. mindkét nap 11 órától

Helyszín: Ferihegy 2, SkyCourt terminál

Részletes program: www.budskycourt.hu/programok

A nyílt napok alkalmából a hétvégén ingyenes transzferbuszok indulnak óránként a Nyugati pályaudvarról.

Címkék: nyílt skycourt sztárokkal!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend