2011.03.23.@ 15.03

Álomháború a mozikban!

Március végétől egy csajos akciófilm kerül a mozikba. Ha szereted az izgalmakban bővelkedő, fantasy jellegű filmeket, akkor semmiképpen se hagyd ki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy lányt megfosztanak a szabadságától. Babydoll (Emily Browning) azonban nem adja fel. Mindenre hajlandó, hogy kikerüljön a rács mögül, és meggyőzi négy társát, hogy szökjenek együtt. A szabad szájú Rocket (Jena Malone), a ravasz Blondie (Vanessa Hudgens), a hűséges Amber (Jamie Chung) és a magának való Sweet Pea (Abbie Cornish) egyesült erővel lázad fel a sors és fogva tartójuk, Blue (Oscar Isaac) valamint emberei, Madam Gorski (Carla Gugino) és High Roller (Jon Hamm) ellen. És amikor úgy érzik, hogy még sincs esélyük, felfedezik, hogy a borzasztó valóság elől van egy másik menekülő-útvonal is: a fantáziájuk.

Babydoll vezetésével a bezárt lányok elképesztő küzdelmet kezdenek szamurájok, sárkányok, valószerűtlen gonosz lények ellen. Azonban a közös harc során el kell dönteniük, hogy mi az, amit képesek feláldozni a túlélésért, és a szabadságuk visszaszerzéséért.

Bemutató dátuma: 2011. március 24.

 Nézd meg az előzetest!

Fotó: profimedia.hu 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend