2011.03.24.@ 12.03

Amikor minden megváltozik…

Szeretnéd megtalálni a béke felé vezető ösvényt zűrzavaros időkre? Olvasd el Neale Donald Walsch legújabb könyvét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Neale Donald Walsch: Amikor minden megváltozik… változtass meg mindent! (Édesvíz Kiadó)

Szinte már közhelynek számít, hogy a modern élet mennyire felgyorsult, hogy milyen sok információval és ingerrel kell megbirkóznia a ma emberének, és hogy az életünk mostanában mennyire tele van változásokkal, s ennek következtében stresszel és szorongással. A helyzet azonban az, hogy a "változás" nem feltétlenül egyenlő a "válsággal". Éspedig akkor nem jelent krízist, ha az embernek megvannak az eszközei, hogy megváltoztassa a változással kapcsolatos tapasztalatát – és épp ez az, amiben ez a könyv segítségünkre lehet.

A "Beszélgetések Istennel" sorozat világhírű szerzője, Neale Donald Walsch a változás természetét kutatja – hogy miért történik, hogyan kezelhető, és miként "húzhatunk hasznot" belőle. Központi témája nem más, mint hogy miként fogadjuk és kezeljük életünk változásait – azokat, amelyek már megtörténtek, és azokat, amelyek még előttünk állnak.

A könyvben összefoglalt kilenc változtatás nem arra tesz képessé, hogy megállítsuk a változást (ez ugyanis lehetetlen), sőt még csak arra sem, hogy lassítsuk az ütemét. Inkább azt érhetjük el általuk, hogy egy minőségi ugrás következzen be a változáshoz való hozzáállásunkban és abban, ahogyan a változást kezeljük és megteremtjük.

Mindenkihez szól, aki úgy érzi, alulmaradt az élet nagy változásaival folytatott küzdelemben – és azokhoz, akik szeretnének segíteni nekik. A kötet a Walschtól megszokott frappáns, egyenes és gyakorlatias stílusával páratlanul hasznos eszközöket ad minden gyógyulni és élni vágyó kezébe.

Rendeld meg a könyvet a polc.hu weboldalról 20% kedvezménnyel!

Címkék: amikor megváltozik minden

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend