2011.03.24.@ 15.03

Indul a Nivea Fitness Tour 2011!

Idén tavasszal ötödik alkalommal is útnak indul az országos Nivea Fitness Tour. A 10 állomásos programsorozat a népszerű fitneszedzők és változatos programok mellett ebben az évben számos új elemmel is kiegészül, melyek a mozgás fontossága mellett az egészséges életvitelre is szeretnék fokozottan felhívni a figyelmet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az évről évre nagyobb népszerűségnek örvendő Nivea Fitness Tour 2011-ben is ellátogat Magyarország nagyvárosaiba, hogy megmozgassa a lelkes résztvevőket. Ezúttal Győrött, Zalaegerszegen, Miskolcon és Budapesten valóságos sport- és egészségnappá bővül a színes program.

A Fitline Events csapata idén is nagyon változatos sportprogramokkal készül minden korosztály számára. A pörgős dance aerobik órák mellett a legújabb F.I.T. tréninget, a népszerű bodyART-ot, a hazai fitness stúdiókat is meghódító Hot Iron edzést, vagy akár a legbulisabb fitnesstrendeket, mint a Kangoo és a Zumba is kipróbálhatják a résztvevők sok más edzésforma mellett.

Természetesen most sem maradhatnak el a nyújtó, lazító foglalkozások sem, mint például a jóga vagy a pilates.

Az igazi tavaszi felfrissülésről, olyan híres fitneszedzők gondoskodnak, mint Füzessy Balázs, aki többéves nemzetközi tapasztalattal felvértezve igyekszik minél több emberhez eljuttatni tudását, legyen szó mozgásról, táplálkozásról, vagy az egészséges életmóddal kapcsolatos gondolatokról.

A NIVEA Fitness Tour 2011-es állomásai:

Március 27. vasárnap Miskolc
Március 29. kedd Eger
Április 3. vasárnap Zalaegerszeg
Április 5. kedd Kaposvár
Április 10. vasárnap Győr
Április 12. kedd Kecskemét
Április 17. vasárnap Budapest
Április 19. kedd Debrecen

A program teljesen ingyenes, a részvételhez csupán regisztrálni kell az esemény előtt a www.nivea.hu/fitnesstour oldalon, amely február 21-től elérető!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend