2011.03.31.@ 15.03

Szuper hétvégi program: a Gozsdu Bazár

Már csak néhány nap, és indul Budapest egyik legkedveltebb kirakodóvására. Március 27-től a Király utcai kapuk újra megnyitottak az ingyenes, de annál színesebb programoknak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A vártnál is nagyobb sikerrel zárult a Gouba, azaz Gozsdu Bazár első évada. 2010. április 25-től egészen október elejéig minden vasárnap közel 5000 látogató – fiatal, öreg, biciklis, gyalogos és persze rengeteg turista járta az udvarokat, hogy vásárolgasson, nézelődjön, zenét hallgasson – azaz jól érezze magát az új budapesti élménypiacon. Hasonlóan a londoni Portobello Market-hez vagy a római Via Margutta-hoz, a tel avivi Shuk HaCarmel-hez itt is hazai designerek, kéz- és iparművesek, régiségkereskedők kínálták különleges, egyedi portékáikat egész nap. A 2011-es évadra a szervezők még több élményt és finom falatokat ígérnek.

A bazárba zárt forgatagot utcazenészek, mutatványosok és állandó kiállítások teszik idén még színesebbé. A gyermekeket a gasztro-bloggerek finomságai, valamint játszósarok várja. A helyben, frissen készült chips és az új olasz finomság, a Piadina, valamint sajtok és sonkák várják az üres hassal érkezőket.

Az előzetes jelentkezések alapján idén közel dupla annyi árus, kiállító, képzőművész fogja kínálni egyedi portékáit.

Az ingyenesen látogatható rendezvény célja, hogy vasárnaponként hétről hétre megújuló, színes áru- és kulturális kínálattal, ugyanakkor elérhető árakkal várja a Gozsdu udvarba látogatókat, ahol mindig történik valami izgalmas.

A Gozsdu Bazár délelőtt 10-től este 7-ig várja az érdeklődőket.

Helyszín: Budapest, VII. Király u.13.-Dob. u.16.

Aktuális programok, kiállítók és további info: www.gouba.hu és http://www.facebook.com/goubaonline

Címkék: bazár gozsdu hétvégi program szuper

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend