2011.04.01.@ 15.04

Ákos lemezbemutató koncert a Sportarénában!

Május 14-én egy hatalmas bulira számíts a budapesti Papp László Sportarénában. Ákos ugyanis 20 órától lemezbemutató koncertet tart!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ákos utoljára hét évvel ezelőtt tartott önálló budapesti lemezbemutatót: 2004. május 29-én a Kisstadionban. Azóta többször is játszott a fővárosban, de ezek általában jótékonysági- és turnékoncertek voltak. Az önálló, saját szervezésű lemezbemutató ezért is bír különös jelentőséggel A KATONA IMÁJA esetében: a platinalemezes, Fonogram-díjas album színpadra állításával a zenekar és a műszak egyaránt bizonyítani akar. Csaknem egy éve zajlik a műszaki előkészítés: egyedi, speciális formájú színpadi tér kerül kialakításra az Arénában. Több különböző vetítési- és képmegjelenítési technikát alkalmaznak a koncerten, emellett többlépcsős pirotechnikai eszközpark gondoskodik a tüzes hangulatról. A repertoárhoz hónapok óta válogatja a dalokat a banda. A dallista teljesen megújul májusra: a jelenlegi állás szerint a tavalyi, nagy sikerű SZINDBÁD TURNÉ repertoárjából mindössze két dalt tartanak meg.

A KATONA IMÁJA lemezbemutató koncert egyetlen alkalommal látható: 2011. május 14-én, szombaton, a budapesti Papp László Arénában.

ÁKOS – A KATONA IMÁJA
LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

Időpont: 2011. május 14., szombat – 20 óra
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Jegyek kaphatók a www.akos.hu webáruházában, a Ticket Expressz és a Ticketportal országos hálózatában, valamint a GRAVÍR EXPRESSZ budapesti üzleteiben!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend