2011.04.05.@ 15.04

Csúcshatás a mozikban és a könyvespolcokon is!

Április 7-én mutatják be a hazai mozik Bradley Cooper legújabb filmjét, a Csúcshatást. Ezzel egyidőben jelenik meg a film könyv adaptációja is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 

1 óra egy könyv, 1 nap egy új nyelv, 1 hét, hogy az egész világ felfigyeljen rád! Képzelj el egy szert, amitől minden intellektuális képességed megsokszorozódik. Egy szert, melynek egyetlen pirulájától megállás nélkül pörög az agyad és csúcsra járathatod a kreativitásod. Egy szert, aminek a segítségével 1 óra alatt kiolvasol egy könyvet, 1 nap alatt megtanulsz egy új nyelvet és 1 hét alatt az üzleti világ ura leszel. Egy szert, aminek hatására mindenki issza a szavaid, mindent és mindenkit megkaphatsz. Végre teljes egészében megmutatod, ami benned van. A jövő gyógyszere? Már ma kipróbálnád, igaz?

Alan Glynn Csúcshatás című high-concept thrillere egy olyan világba visz el, ahol a ma még csak kézen-közön emlegetett dizájner drogok minősítik az embereket, és ahol az események könnyen kicsúsznak az irányításunk alól. A film 2011-es bemutatójával egy időben 12 országban adják ki a könyvet, köztük a magyar kiadást.

 
Bemutató dátuma: 2011. április 7.
 
Fotó: profimedia.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend