2011.04.06.@ 14.04

Hallgasd meg Rod Stewart Best of válogatását!

A „The Best Of… The Great American Songbook” a Grammy-díjas „Songbook”-sorozat legjobb dalait vonultatja fel, valamint egy vadonatúj sláger, a You’ll Never Know is megtalálható a korongon

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A "The Best Of… The Great American Songbook" 5 album több mint 8 évet felölelő felvételeinek legjobb pillanatait eleveníti fel, amely valódi zenei és kulturális mérföldkő. Ráadásul ez az új "Songbook" egy vadonatúj, még sosem hallott dalt is tartalmaz, mely a You’ll Never Know címet kapta, és amelyben Rod egyik legrégebbi együttműködő partnerével, Richard Perryvel dolgozott együtt, akinek a nevéhez olyan nagyszerű slágerek feldolgozásai fűződnek, mint a Someone To Watch Over Me vagy a Bye Bye Blackbird.

Régóta ünnepelt, kifejező, egyéni és érdes hangjának köszönhetően a Rock And Roll Hall of Fame tagja, és az élő legenda Rod Stewart a zenei világ egyik legsikeresebb művésze. A best of album a korábbi 5 Songbook kiadvány példátlan sikerét ünnepli, mely minden idők legnagyobb példányszámban elkelt zenei gyűjteménye, több mint 18 millió eladott példánnyal világszerte.

Rod olyan ikonikus dalokhoz kölcsönzi összetéveszthetetlen hangját, melyeknek szerzői Rodgers és Hart, George és Ira Gershwin, valamint további sikeres dalszerzők, akiknek olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint a Someone To Watch Over Me, a The Way You Look Tonight, a They Can’t Take That Away From Me vagy a What A Wonderful World, mely Stevie Wonder együttműködésével készült; de a lista még korántsem teljes.

Címkék: best hallgasd stewart válogatását!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend