2011.04.12.@ 15.04

Megjelent Ákos legújabb maxi lemeze!

Ákos 2011. április 6-án Utazó címmel újabb kiadványt jelentetett meg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ákos több mint húsz éve ír és ad elő dalokat. Kiadványainak többsége aranylemez lett, de több platina is van köztük. Töretlen sikerét több száz telt házas koncert, lelkes, kitartó és fogékony közönség, valamint számos szakmai díj jelzi. Olyan szerzemények fűződnek a nevéhez, mint az Induljon a banzáj!, a Valami véget ért, az 1984, szólistaként a Hello, a Dúdolni halkan, az Indiántánc, az Ilyenek voltunk, a Végre, az Ikon, a Keresem az utam, az Ölelj meg újra vagy az Adj hitet.

Ákos 2011. április 6-án Utazó címmel újabb kiadványt jelentetett meg. A DualDisc formátumú maxi mindkét oldala bővelkedik újdonságokban.

A CD oldalon kilenc felvétel hallható: a címadó, vadonatúj Utazó című szerzemény mellett a platinalemezes és Fonogram-díjas A katona imája album dalainak (A fénybe nézz, Szeress így) több verziója szerepel a korongon. A koncertfelvétel és a remixek mellett Ákos francia felkérésre írott nagyzenekari szerzeménye is ezen a kiadványon hallható először.

A DVD-oldalon az összes dal sztereóban és kétfajta kódolású 5.1-hanggal is megtalálható (DD5.1 és dts). Ugyanitt kapott helyet a Szeress így és az Utazó című dalhoz forgatott két új videóklip, a három új videónapló-bejegyzés az elmúlt időszak munkálatairól és a klipforgatásokról, valamint egy koncertklip.

A gazdag tartalmat felvonultató kiadvány Emmer László fotóival, speciális DuraCase csomagolásban lát napvilágot.

További információ: www.akos.hu

Címkék: ákos legújabb lemeze! maxi megjelent

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend