2011.04.21.@ 15.04

És mégis mozog a Zöld – Föld Napja a Gödörben!

Mi köze a pénznek a Földhöz, áruba bocsájtható-e a környezet? Ezzel a témával találkozhatsz április 22-én és 23-án a Gödörben, ahol a Föld Napja alkalmából változatos programokon vehetsz részt, és szuper koncerteket hallgathatsz meg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Gödör medencéje fölé vonalkóddal rajzolt földgömböt eregetnek afrikai dobolással, megemlékezve arról, hogy a világ gazdaságilag kevésbé fejlett régióiban érzik a legjobban az éghajlatváltozás és globális környezetszennyezés hatásait, ami ellen közösen tehetünk csak.

A Föld Napja alkalmából megválhatunk műanyaghulladékunk egy tetemes mennyiségétől: beindul a betétdíjas re-pohár program, amellyel mind a műanyagpoharak gyártása, mind a termelődő szemét mennyisége csökkenhet. A re-pohár program a környezeti kérdésekre érzékeny Willany Leó táncegyüttes performanszával indul. Este a hazai underground egyik nagy magyar állóvize, a Balaton tölti be a házigazda szerepét a Klubban. Szokásos többórás koncertjük mellett, előtt és után kor-és sorstársaik, azaz barátaik zenekarai, az Ági és Fiúk, valamint az ef Zámbó Happy Dead Band játszik már-már klasszikus slágereket.

Programok:

Április 22., péntek:

19:00 Léggömberegetés közös dobolással, Willany Leó tánc performansz

20:30 Aqua die-ne (performansz: Balogh Mari – trombita, szöveg, Halper László – gitár, Latmann Béla – basszusgitár, Fajszy Csanád – pozan, Huszti – dob, Tóth Viktor – szaxofon, szereplők: Ricio, Rafael)

21:00 Balaton Klub: Ági és Fiúk, Balaton, ef Zámbó Happy Dead Band

Április 23., szombat:

12:00 Ökoteregetés, Ökopiknik, Zene a Fűben, Palántázás, Falzöldítés, Tilos dj-k biciklin, táncperfomansz (Ökoteregetéshez ruhagyűjtés 04. 11–17. 18.00–20.00 között)

21:00 Bélaműhely, Puszi!, Anima Sound System, Korai’s Banditos

Helyszín: Gödör Klub

Időpont: 2011. április 22-23.

Bővebb infó: www.vilagveleje.hu
 

Címkék: föld gödörben! mégis mozog napja zöld

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend